5 известни бащи, които се борят за попечителство

 

Напоследък майчинският инстинкт започна все по-силно да се проявява у бащите, които са готови на всичко за децата си.

 

 

„Не без дъщеря ми” пък стана особено популярна реплика през последно време. Силните думи бяха изречени от тв водещия Иван Христов, който в ефир се зарече да се бори за детето си докрай. Но той не е единственият.

 

 

Иван Христов

 

 

Битката между Опосума и бившата му съпруга Вихра наскоро приключи. Двамата обаче изминаха трънлив път, докато се споразумеят, а жертва се оказа дъщеря им Ава, която и сега посещава психолог. След като Вихра разкри своята версия в „Споделено с…” и показно съблече булчинската рокля, Иван Христов й го върна тъпкано, разобличавайки я в изневяра при Карбовски. Известният татко беше бесен, защото Вихра не му позволяваше да вижда детето, заради връзката му с Ирина Сарачинова. В крайна сметка, в името на детето двамата се разбраха.

 

 

Георги Сарачинов

 

 

И за любовницата на Иван Христов нещата не бяха лесни. Бившият й Георги Сарачинов й постави ултиматум – или да се откаже от имуществени претенции, или да се откаже от децата си Спас и Верждиния. Георги Сарачинов се бе зарекъл да отнеме рожбите й, обиден заради рогата, които му сложи с Опосума.

 

 

Юксел Кадриев

 

 

Тази драма разтърси всички таблоиди у нас, като доби чутовни размери. От борба за попечителство се стигна до обвинения в хомосексуализъм. Бонка Георгиева доброволно бе поверила дъщеря си на новинаря заради честите си пътувания. В един момент Юксел Кадриев започнал да й върти номера и не й позволявал да вижда малката Габи. Тогава Бонка се свърза с медиите, като дори представи брутална гей снимка с мъжа й. Това принуди новинаря да смъкне гарда и да позволи на Бонка да вижда детето.

 

 

Валери Божинов

 

 

Докато Валери Божинов рядко си идваше в България да види сина си Валери-младши, изведнъж футболистът изяви желание за попечителство. Фолк певицата Алисия категорично отказва момчето да живее под един покрив с настоящата съпруга на Божинов – Николета. Алисия дори обвини Лозанова, че псува детето й. Валери Божинов обаче настояваше да вижда по-често малкия и в крайна сметка съдът уважи желанието му.

 

 

Аристотелис Фотилас

 

 

След като съпругът на Елена Петрова – Аристотелис Фотилас, получи чифт рога от актрисата, той също се зарече да й отнеме децата. Все пак гръцкият милионер омекна, като постави едно-единствено условие – чужд мъж да не стъпва в апартамента им в Лозенец, писа „Всеки ден”. В противен случай Елена Петрова щяла да се раздели с Изабела и Александър.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “5 известни бащи, които се борят за попечителство”

  1. Колкото до Юксел Кадриев не бившата му съпруга го обвини , че е обратен, а тези с които е живял още преди да я познава. Те са запознати с този проблем. Защо няма смелост да ги осъди, като казва, че те лъжат? Истината си е истина и миналото няма как да бъде заличено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си