Алисия призна Емануела за №1

”В момента Емануела има страшен хит – ”Преди употреба прочети листовката”. Хората много я харесват. На мен също много ми харесва, както и ”Досещай се сам”. Нормално е Емануела да е Певица на годината, според мен тя го заслужава. И двете имахме доста хитове през миналата година, дано не звучи нескромно. Но колежката ми има повече заслуги. Пък и аз вече бях. Сега й е ред на нея”, произнесе се Алисия в интервю.

 

Двете певачки на ”Ара” станаха първи дружки покрай личните драми на Алисия, причинени от изневярата на Божинов с Николета Лозанова. 

 

Според осведомени обаче отношенията им не са искрени, а са наредени от продуцентите им. Последната интрига между двете стана покрай дуета на Емануела със Сердар Ортач, който първоначално искал да пее с Алисия, но в последствие се отказал от идеята си. 

 

”С Емануела някой се опитва да ни скара. Но ние сме си в идеални отношения. Много трудни са взаимоотношенията между публичните личности, защото постоянно пишат еди кой си какво казал – има и верни, и неверни, но просто няма как да разбереш кое какво е… Не е лесно”, оплакала се Алисия. 

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Алисия призна Емануела за №1”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си