Антония Петрова към майките: Вие сте дебели и с пършиви коси, а аз съм съвършена!

Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините й, видя HotArena.Миската сътвори грозна махленска свада преди дни в личния си профил в Инстаграм и ясно показа, че не може да търпи критика. Виртуалната драма започна след като Антония качи куп снимки на сина като към всяка описа как детето й е истинско чудо, защото се развивало изключително бързо и едва ли не било феномен. Натякването, че малкият Благовест е като никое друго дете, разгневи други майки. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките, в които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин. Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея. Вместо да се грижи за сина си, миската отдели часове, за да отговори на всяка майка, отправила й критика. Интересното е, че иначе образованата блондинка с юридическа диплома демонстрира крайно груб изказ и заля опонентките си с обидни квалификации. За да замаже положението, Антония първоначално обясни, че отговорите са на администраторите на профила й, но после потвърди, че стои зад изказаните позиции. ”Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус”, атакува миската.Отговорът на ядосаните майки не закъсня. Някои от тях също преминаха границата на добрия тон и превърнаха свадата в кокошкарник. Антония продължи с атаките: ”Кой го казва! Една дебела жена с пършива, несресана коса и плешив мъж има наглостта да коментира въобще четвъртата по красота в света, Мисис Русия и Мис България”, изригна блондинката.Новоизлюпената коментаторка в Папараци винаги е демонстрирала високо самочувствие, но откакто е на екран, егото й е скочило до небесата. Няма как иначе да бъде обяснено изхвърлянето й: ”Може да наричате всеки както си искате, но Антония Батинкова и Ивайло Батинков са красиви, известни, богати, влюбени и щастливи, колкото и това да ви дразни. Но те не знаят за вашето жалко, нещастно съществуване. А-а-а, и отслабнете, че имате 5 реда бюст, а бюстът ви го няма, талията също! Ха-ха-ха!”, гласи един от най-грозните коментари от страна на блондинката, предават от Галерия.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

62 thoughts on “Антония Петрова към майките: Вие сте дебели и с пършиви коси, а аз съм съвършена!”

 1. Avatar

  Тя даже и самочувствие има…Къде е съвършенна???
  Пълен отврат…не е задължително жените,които напада да са грозни и дебели…жена пълна с комплекси…Всичко да и е най….но зад уж перфектните снимки…се крият комплекси…а титли платени с пари…

 2. Avatar

  Горката жена… За такива важи приказката за дебилите и хахавите – добре, че акълът и не стига да асимилира и схване какво представлява съществуванието и.

 3. Avatar

  вижте я колко е съвършена, с бръчки, с пачи крак около очите, със старчески петна по циците, с грозна-рядка и неподдържана коса с черни корени, с размазан грим като на проститутка ! егати съвършенството си крокодилко ! вижте я в инстаграм

 4. Avatar

  Тоца си е тоца , болезнен нарцисизъм ,
  Колко сватби бяха само, па то не бяха рокли , ходене по телевизии, .
  Тоя и мъж не се ли срамува? На палячо заприлича.
  А, сега включва и бебето….. и все повтаря :аз, аз, аз, аз…..
  Тоцка , скрий се малко и ако си щастлива ПРЕСТАНИ да го буташ в очите на всеки .Ако ги нямаше пластичните хирурзи и тебе нямаше да те има!

 5. Avatar

  Детето е всичко друго, но не и симпатично по две причини: 1) Прилича на майка си ама преди операциите (неестествено остър нос, големи уши и т.н.) и 2) Безкрайно напомпано от тоновете адаптирано мляко, с които го тъпче от невръстна възраст, за да обикаля по почивки и светски събития.
  Ясно е тя колко е проста, но направо недоумявам мъжът й, който все пак е дипломиран лекар с кой акъл я е взел и седи до нея излагация след излагация.

 6. Avatar

  Многооооо красива. Руса с черни , дебели вежди. Като крайпътните каки около Варна……..

 7. Avatar

  Тази ли се е изказала пак? Най-противния мутиращ стържещ глас, ретро визия и фантазии за перфектност ? Тази е за психиатър, крокодил си беше, крокодил остана, явно само е затъпяла още повече от преди. И се зъби от време на време.

 8. Avatar

  Ако е наистина щастлива да е жива и здрава…никого не дразни само тя така си мисли с болния си мозък,че някой и завижда на уж прекрасния живот…нито е много красива,нито е недостижима и ако чете коментарите да се замисли малко и да спре да излага…С лошо възпитание само пада още по – ниско

 9. Avatar

  Долнопробна прост***тка която сучеше дърт х*й години наред за да си направи всичките тези пластични операции и да обиколи света с чужди пари защо се обаждаш ма крокодил гнусен нищо хубаво не виждаме в тебе!Перфектна може да е баба ти но не и ти отблъскваща камила!!!

 10. Avatar

  Госпожо Батикова,ако не беше попаднала на багати радители какво щеше да бъдеш една проста чиновничкааа в някоя държавна институция,мис крокодил каква миска си тиии 10000 по хубави момичета има в страната ни!соцре )че попадна на богат мъж че да те видим твоето дете ли е най учно!моето е на 4 и знае всичке букви включително и на английски

 11. Avatar

  Коя е тази .. пак някоя чалга звезда ли … горката .. трябва да има много комплекси за да се държи по този начин … а и не е красива .. защо се мисли за съвършена ..

 12. Avatar

  Коя е тази .. пак някоя чалга звезда ли … горката .. трябва да има много комплекси за да се държи по този начин … а и не е красива .. защо се мисли за съвършена ..

 13. Avatar

  Това че е грозна -едно на ръка, всеки го вижда.Но също е и доста тъпа, оставете това, че обижда хората на външен вид, при условие, че тя е по-голяма грозотия от тях, а в болния си мозък даже се има за красива, успяла и не знам си каква.Но да речем че страда от някакви налудности, да си ги лекува.Само че друга ми е мисълта- толкова ли не си дава сметка, че това дете с такова възпитание отсега , че е най най, едва ли не принц златен паднал от небето, ще му изкриви много представата за света.Утре това дете ще порасне , ще излезе в реалния свят и живот, където няма да се държат с него като с принц и ще започне като майка си да бъде подиграван и отритван, защото никой не търпи самозабравили се мамини синчета.Те затова жените и казват, че прекалява за добро , но тя не си дава сметка, а плюе и напада.Утре ще отнася същите подигравки като майка си и ще се чуди защо са му втъплявали, че е велик а света по друг начин се държи с него.Но май и нея по същия начин са я възпитавали, затова въпреки грозотата..

 14. Avatar

  И това го казвам, защото имам позната която майка и най-вече по същия начин я възпитаваше – едва ли не неземна красавица, най-умната, над всички, приятелите и едва ли не трябва да и бъдат слуги, да се радват, че са в тяхната компания.И познайте това надуто неземно същество никой не искаше да го погледне- всички мъже, които харесваше я отрязаха , а малкото жени приятелки които имаше я зарязаха, защото им писна да им се натяква колко е важна и прекрасна тя.Нито беше красавица, нито беше умна нито нищо, но я бяха възпитавали, че е над всички и накрая си остана такава само за тяхните.Та същата история с това неземно бебе, което е дори грозно, като знам какви сладки бебета има, направо се разтапяш като ги гледаш.

 15. Avatar

  Изглежда на 50г., наблъсканите и скули плашат; стил и вкус – дива пернишка селяния… Дипломиран юрист е колкото аз съм мозъчен хирург. Да е живо и здраво детенцето, дано поне баща му е с акъла си.

 16. Avatar

  Хахаха тя не е дебела но е с ужасен виснал задник. Номера не е просто да си слаба,с това тяло дето не е виждало фитнес за иакво претендира не знам а за лицето и да не говорим – мумия

 17. Avatar

  Забрави как руснака е хвърли гола на околовръсното шосе !
  Тонче поспри се малко , че има доста срамни случки още с теб и ако им се даде гласност , и г- н Барбаронов ще се откаже от теб !

 18. Avatar

  Познавам много баби с по няколко внуче s4rj56та които изглеждат много по_добре.
  Не виждам основание да се хвали пък и да се подиграва.

 19. Avatar

  Ти ли ще говориш за стил, ма? Майко мила какво доживях. Някаква никаквица, без мозък, без чар, без стил, без вкус, без ясна концепция за живота да обяснява кой какъв бил. Мила, ти си толкова грозна ако става въпрос за красота, толкова посредствена, толкова глупава и безидейна.. Пълен траш. По-добре се скрий с подпухналия си фейс и напомпаното си самочувствие. И свинята, която играе роля на твой мъж да хване да отслабне, че е ебати грозофила, точно като теб, повяхналата жалка кощрамба.

 20. Avatar

  Тоценце, пълно е с жени, които имат хубави тела преди да забременеят и след това ги връщат много бързо. Ето дори като погледнеш уж звездите ни, родили наскоро – ами бързо си върнаха старата визия. Така е и с много неизвестни жени. Аз например винаги съм била 48 – 49 кг въпреки че съм родила две деца, а не като теб едно. Така че моля те – ставаш смешна.

 21. Avatar

  Пожелавам на всички по =пълни и по слаби да сте живи и здрави. А това изчадие да се пържи в собствения си жлъчен сос.

 22. Avatar

  Пожелавам на всички по =пълни и по слаби да сте живи и здрави. А това изчадие да се пържи в собствения си жлъчен сос.

 23. Avatar

  Тази жена има много грешна самооценка. Не мога да кажа, че е грозна, но има нещо много отблъскващо в излъчването й. Прекалила е с операциите и филърите и изглежда поне на 45, а не на 35. Стилът й е потресаващ – кич и демоде, зората на фолка… 🙂 спешно трябва да си смени целия гардероб и визия, да отреже ноктите, да скъси малко проскубаната перхидролена метла до кръста и да я боядиса в по-нормален цвят, да смени клоунския грим с по-умерен и да отстрани голямо количество силикон и филъри, че е подпухнала като мекица… тогава може и да заприлича на нещо. Съпругът и той един модел – ще му се взривят копчетата на ризата с тоя корем и по-нисък от нея. Бебето не е от най-сладките, с остро носле и елфски уши… повечето бебета, които съм виждала са по-сладки. Така че да не се перчи много и да не ни занимава така агресивно с особата си 😉

 24. Avatar

  Само да добавя да се посмеете, че била хвърлила пъпната връв на детето в президентството. Представяте ли си! За мен тази е абсолютно ненормална.

 25. Avatar

  Антония, спешно на психиатър или си смени дилъра! Много си сбъркана! Поведението ти е на луд или много комплексиран човек. С тази мания за одобрение и възхищение си много смешна… невръстните хлапета са по-разумни и адекватни. Това, че изглеждаш гротескно няма да го коментирам… а нито си стара, нито си грозна, просто си толкова неадекватна, че се правиш зорлем на клоун…
  Имаш образование, явно не си проста и необразована, но в същото време явно не си успяла да извлечеш есенцията на важните неща… има различни видове интелигентност… ти специално и 10 дипломи и 10 конкурса за красота да имаш, няма да си осигуриш стил, класа и харизма и най-вече вътрешен мир. Замисли се и потърси промяна вътре в себе си преди да нападаш хората, които не те харесват. Много неуверено същество си.

 26. Avatar

  Антония, спешно на психиатър или си смени дилъра! Много си сбъркана! Поведението ти е на луд или много комплексиран човек. С тази мания за одобрение и възхищение си много смешна… невръстните хлапета са по-разумни и адекватни. Това, че изглеждаш гротескно няма да го коментирам… а нито си стара, нито си грозна, просто си толкова неадекватна, че се правиш зорлем на клоун…
  Имаш образование, явно не си проста и необразована, но в същото време явно не си успяла да извлечеш есенцията на важните неща… има различни видове интелигентност… ти специално и 10 дипломи и 10 конкурса за красота да имаш, няма да си осигуриш стил, класа и харизма и най-вече вътрешен мир. Замисли се и потърси промяна вътре в себе си преди да нападаш хората, които не те харесват. Много неуверено същество си.

 27. Avatar

  Антония, спешно на психиатър или си смени дилъра! Много си сбъркана! Поведението ти е на луд или много комплексиран човек. С тази мания за одобрение и възхищение си много смешна… невръстните хлапета са по-разумни и адекватни. Това, че изглеждаш гротескно няма да го коментирам… а нито си стара, нито си грозна, просто си толкова неадекватна, че се правиш зорлем на клоун…
  Имаш образование, явно не си проста и необразована, но в същото време явно не си успяла да извлечеш есенцията на важните неща… има различни видове интелигентност… ти специално и 10 дипломи и 10 конкурса за красота да имаш, няма да си осигуриш стил, класа и харизма и най-вече вътрешен мир. Замисли се и потърси промяна вътре в себе си преди да нападаш хората, които не те харесват. Много неуверено същество си.

 28. Avatar

  Е по принцип не мисля, че е грозна… ако си махне филърите и силиконите и смени стила и докара по-младежко, нормално излъчване и най- вече психо поглед и надменна усмивка би изглеждала добре… иначе какво й е… високо, стройно момиче, има правилни черти, зелени очи… на нея проблемът й е в главата, това исках да кажа.
  А за дипломите не знам, не се интересувам в подробности, знам, че е юрист

 29. Avatar

  Е по принцип не мисля, че е грозна… ако си махне филърите и силиконите и смени стила и докара по-младежко, нормално излъчване и най- вече психо поглед и надменна усмивка би изглеждала добре… иначе какво й е… високо, стройно момиче, има правилни черти, зелени очи… на нея проблемът й е в главата, това исках да кажа.
  А за дипломите не знам, не се интересувам в подробности, знам, че е юрист

 30. Avatar

  Е по принцип не мисля, че е грозна… ако си махне филърите и силиконите и смени стила и докара по-младежко, нормално излъчване и най- вече психо поглед и надменна усмивка би изглеждала добре… иначе какво й е… високо, стройно момиче, има правилни черти, зелени очи… на нея проблемът й е в главата, това исках да кажа.
  А за дипломите не знам, не се интересувам в подробности, знам, че е юрист

 31. Avatar

  Е хайде сега, жабешки й били очите, защото са зелени… нека правим градивна критика, това е прекалено… зелените очи са много красиви! На нея проблемът й е друг

 32. Avatar

  Е хайде сега, жабешки й били очите, защото са зелени… нека правим градивна критика, това е прекалено… зелените очи са много красиви! На нея проблемът й е друг

 33. Avatar

  Е хайде сега, жабешки й били очите, защото са зелени… нека правим градивна критика, това е прекалено… зелените очи са много красиви! На нея проблемът й е друг

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани