АПОКАЛИПСИС! 7.5 по Рихтер ни разтърсва СКОРО?

 

Трусът от вчера ще ви се стори като детска разходка, в сравнение с това, което предстои. Това прогнозират от БАН и предупреждават, че скоро ще ни разтресе мощно земетресение, което може да е с фатални последствия.

 

 

7,5 по Рихтер удря Пловдив, приближава опасността от страшния Маришки разлом, твърдят родните учени.

 

 

Заплашени са и Чирпан и др. населени места по средното течение на Марица. През далечната 1928 г. Пловдив и Чирпан са сринати от трус около 7. Възможно е обаче и повече – прогнозната сила за земетресения там е 7,5, писа „Всеки ден”.

 

 

Беше страшно, хора! Бог да ни е на помощ!

 

 

„Ужас беше, казвам ви!!! Помислих си, че това е краят!”, „Бог да ни е на помощ! Това е знак от природата”, „Това е предзнаменование! Иде краят на света” – това са само част от отзивите след земетресението от 22 май.

 

 

Рано сутринта, малко след 3 ч след полунощ, България бе разтърсена от мощен трус от 5,9 по скалата на Рихтер. Епицентърът беше в Перник, а според запознати най-лошото предстои.

 

 

Научно доказано е, че 7 е земетръсната орис на България и земетресение с такъв магнитут е съвсем очаквано у нас. Доколко обаче ще е разрушителна силата му и как ще се отрази на икономиката ни, никой още не може да каже.

 

 

И докато в Италия трусът с магнитут 6.9 разруши Ботуша, то у нас земетресението със същата сила се размина с няколко пукнатини по сградите.

 

 

И Слава богу!

 

 

Защото на италианци ще им отнемат няколко месеца, за да си стъпят на краката, а в България подобна разруха ще съсипе икономиката ни и ще се съвземаме поне 20 години.

 

 

Именно затова запознати са толкова притеснени за заплахата от по-мощно земетресение. 7,5 по Рихтер у нас е равно на апокалипсис! За нас то може наистина да е краят!!!

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си