Азо, не става само с разголване, трябва и акъл!

 
Редакторска плесница
 
Азо си смъкна прилепналите дънки и цепката му като пустинен изгрев огря цялото заведение. Всичко щеше да е супер, ако звездата на изпълнителя изгряваше сега… Но ВИП пуякът вече е известен и… доста бездарен, когато става въпрос за привличане на внимание.
 
Не става само с разголване, трябва и акъл!
 
Максимата, по която Азо се води, е: „Мразя дрехите, да се събличаме!“. Но разголването на певеца вече не предизвиква розови сънища у чалга почитателите и никой от тях не се тресе от кеф. Ако в зората на чалгата народът се пулеше на гол задник или цици, като маймуни, зърнали торба със зелени банани, то днес изпълнители като Костинбродското славейче по-скоро са смешни в опитите си да заковат вниманието върху себе си.
 
Азо, не става само с разголване, моето момче, трябва и акъл, ако искаш да си направиш реклама!
 
„Пъшках като девица, но задникът ми вече е кален…“
 
Васил Боянов стана Азис с песента „Обичам те“. Именно тогава, в началото на кариерата си, той пъшкаше и ахкаше като отчаяна и възбудена девица, която твърди: „Хем ме боли, хем ме сърби“. Но сега, към днешна дата, задникът на славейчето вече е кален и той не спира да се хвали.
 
„Цеко Кожата ми изрисува рози по дупето и стисках зъби пет часа. Не съм ползвал никакви обезболяващи и се гордея със себе си“, разказва Азо, показвайки чисто новия си татус.
 
Василке, и дупето да си покажеш, и зърната да си оближеш, вече не си интересен. Хайде да измислиш нещо по-оригинално, а?
 
Ани Милова
 
 
Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.
 
Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Азо, не става само с разголване, трябва и акъл!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си