Баща ли е Азис на дъщеря си?!

Плъзнаха подозрения, че Азис не е биологичният баща на дъщеря си Рая. Повод за това даде снимка, на която Костинбродският славей позира в компанията на 3-годишното си дете, на която обаче крещящо се личи, че мъжът и момиченцето не са една кръв. 

 

Рая е с руси и къдрави коси, млечно бяла кожа и сините очи. Нищо от това не съвпада с гените на мургавите родители – Азис и Гала. 

 

Преди няколко дни Васко опита за обясни откъде идва разликата – детето било наследило гена на прадядо си, който бил бял и светъл циганин. 

 

Истината обаче била друга, твърдят от ”Контра”. Осеменяването на Гала се е случило в частна клиника в Швейцария, която предлага процедура широкоразпространена на Запад. 

 

Родилите изберат донор на сперма, чийто гени се приближават най-близо до идеала им за дете. Дарителите на сперма са предимно дългогодишни спортисти, красиви мъже, често манекени, които преди да дарят материала си. Те минават през пълни здравни изследвания, дори на роднините си, с цел генетичният им материал да е възможно най-качествен. 

 

Освен това те подписват декларация, че няма да имат никакви изисквания и претенции към бъдещите им носители на ДНК.

 

По този метод е била осеменена и Гала. Открай време Азис се изпускаше в публичното пространство, че мечтае за синеоко и русо момиченце, и ето, че процедурата по изкуствено оплождане наистина дава положителен ефект.

 

През годините певецът се подлагаше на ред интервенции за уголемяване на мъжеството си. В следствие на серията от пластични операции, при Васко се стигнало до парализа на основна група мускули и диагностицирането на шокиращия проблем – ”еректилна дисфункция”, или ”импотентност”.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Баща ли е Азис на дъщеря си?!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си