Бербатов плаши Бареков със съд заради Деа

Звездата на българския футбол и „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов влезе в открит конфликт с водещия на сутрешния блок на ТВ7 Николай Бареков. През уикенда Бербо провел няколко телефонни разговора с Бареков, в които двамата си разменили остри реплики.

 

 

Бербо настоял пред Бареков ТВ7 да не излъчва кадри от тайното му завръщане в България, тъй като операторът заснел и дъщеря му Деа. „Не искам никой в България да знае как изглежда дъщеря ми. Ако не свалиш репортажа, ще те съдя!”, заплашил Бербатов.

 

 

Бареков обаче изтъкнал, че няма власт да определя информационната политика на ТВ7, тъй като е водещ единствено на сутрешния блок. Водещият изтъкнал, че няма и да лобира в полза на Бербо пред колегите си, тъй като според него футболистът не е в правото си. „В Англия също излизат снимки на теб и семейството ти, освен това колегите не са насочили акцента на репортажа си от твоето завръщане към дъщеря ти, а към теб самия”, обяснил Бареков. В конфликта се включил и мениджърът Емил Данчев, който все пак приел като разумни доводите на водещия на сутрешния блок на ТВ7.

 

 

Бербатов отдавна критикува българските журналисти, но понякога – без основание. Заради това мнозина твърдяха, че Митко се е оттеглил от националния отбор заради медийни публикации. Всъщност нападателят напусна националния, тъй като бе разочарован от управата на БФС и по-конкретно от опитите на Йордан Лечков да му дава акъл.

 

 

Потърсен за коментар от „Шок”, Николай Бареков отрече да е имал скандал с Димитър Бербатов. „Имало е известно напрежение между приятелката на Бербатов и екипа на ТВ7, но аз не съм намесен. Моето семейство също е ставало обект на папарашки снимки, не е приятно. Аз естествено не съм реагирал, тъй като все пак разбирам медийния занаят”, лаконичен бе водещия на сутрешния блок на ТВ7.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Бербатов плаши Бареков със съд заради Деа”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си