Братя Енчеви със солидна охрана след нападението! Невен дори се изнася в Германия със семейството си

Братя Енчеви обмислят да засилят охраната си, след като миналата седмица неизвестни злосторници разбиха охранителна камера на Израелско-българския институт в с. Белащица и нарязаха билборда на Alchemist Residence Von Goldenburg, чийто собственик е единият от двамата братя – предприемачът доц. д-р Невен Енчев, узна HotArena.
 
Инцидентът се случва около 2.30 през нощта, научаваме от съседи, които са се събудили от силния шум. Както е известно в Резиденцията на Алхимика е ситуирано седалището на Израелско-българския институт, а камерата е поставена по искане на полицията в Пловдив и се намира на основния път и отклонението към резиденцията. Именно благодарение на нея са разкрити няколко грабежа в района, писа „Шоу“.
 
Доц. Невен Енчев веднага подава жалба до полицията, която реагира бързо. Започва разследване, като до момента извършителите все още не са известни, въпреки че органите на реда са иззели веднага и камерата, и записите от нощта на инцидента. Оказва се обаче, че камерата е била ударена отзад и е много вероятно това да скрива по някакъв начин лицата на извършителите, допускат от полицията.
 
Освен разбитата камера, предните гуми на един от автомобилите на д-р Енчев, били спаднали. „Искрено се надявам, че атаката не е насочена срещу Израелско-българския институт, макар че медиите отлично  знаят какъв скандал се разгоря около 30 май тази година, когато в присъствието на Симеон Втори, съпругата му Маргарита и сестра му Мария Луиза в Пловдивската областна управа по моя инициатива бе открита изложба за Спасяването на българските евреи. Намесени бяха американците, Лигата срещу поругаването, дружество „Шалом“. Много бих искал да мисля, че по-скоро отново иде реч за междусъседска война, която отдавна се води срещу мен и семейството ми и донякъде стана причина за изнасянето ми в Германия“, коментира доц. Енчев.
 
А близки до него и до брат му Ангел твърдят, че след тази ситуация двамата са взели мерки за безопасността си и са наели солидна охрана.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си