Читател: Мис Плеймейт е купен!

Читател на HotArena.net подаде сигнал до редакцията ни за злоупотреба с гласуването в официалния сайт на конкурса Мис Плеймейт. Той алармира, че само за час гласовете на Галина Димитрова, протежето на Азис, скочили двойно, докато от началото на гласуването кандидатката не е имала такъв ръст.
 
 
Читателят на HotArena.net е бил провокиран от публикацията ни „Купен ли е наистина Мис Плеймейт?” в рубриката „Под прицел”. Той твърди, че статията е заострила вниманието му е започнал да следи гласовете на Галина Димитрова. Останал втрещен, когато видял как за отрицателно време рейтингът й скача до небето.
 
 
Публикуваме писмото на нашия читател с лека коректорска намеса.
 
 
„Здравейте! Откакто прочетох статията „Купен ли е наистина Мис Плеймейт”, почнах да следя какво става с този конкурс и по-специално – с тази Галина. Не ми се вярваше да стане първа, защото никой не гласуваше за нея, но вчера останах неприятно изненадан.
 
 
Проверих в 21.30 как вървят нещата и въпросната имаше дори по-малко от 800 гласа и рейтинг 5.9. След един час към 22.30 проверих пак и останах като гръмнат, защото вече имаше 1600 гласа и 7.9 рейтинг. Как, питам, за толкова много дни гласуване имаше 800, а после за един час ги удвои. Поредната порнография се разигра отново на поредния български конкурс.”
 
 
HotArena.net припомня, че финалът на конкурса е тази вечер, когато ще си проличи има ли шуробаджанащина в Плеймейт.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Читател: Мис Плеймейт е купен!”

  1. Много ясно че е купен!
    Тази Галина започна с Пиар акциите си с Азо, именно за това нашумя нейното име, то бива да си толкова проста миличка но сигурно по-проста от тебе няма.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си