Д-р Енчев, ще Ви бъдем благодарни, ако просто изчезнете!

 

Редакторска плесница 
 

Пластичният хирург на богатите и известните Ангел Енчев, под чийто скалпел лягат редица родни звезди, продължава да залива страната с десетки билбордове. Този път хирурга начело с неговите рекламни специалисти и пиари избиха тъпометъра. Според новите послания въпросният доктор не само може да даде на една жена „неземна красота“, но може да й осигури лесен и спокоен живот. А най-интересното е, че на пациентките на Енчев няма да им се наложи и малкия си пръст да мръднат, тъй като силиконът в циците, устните и скулите им ще привлече заможните господа, които ще са готови да „инвестират“ в лицето или балкона на своите метреси.

 

„Прекалено красива съм, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!“

 

Това е едно от малоумните послания, на които е заложил популярният пластичен хирург. Прочитайки подобен рекламен слоган почти всяка госпожица в гимназията например би си казала: „Защо трябва да уча, като мога да стана „прекалено красива, за да работя?“. Явно рекламата на човека, чието мото е: „По лицата им ще ме познаете“, действа, щом млади и хубави момичета искат за абитуриентския си бал нови цици, нов нос или ново чело.

 

„Мога да контролирам живота си! Благодаря ви, д-р Енчев!“

 

Това е другото рекламно послание, с което ВИП-хирургът продава себе си. Вярно е, че в днешно време красивите хора имат предимство навсякъде, но едва ли всички те контролират живота си благодарение на ботокса в челото, липосукцията или хиалуронова киселина в назолабиалните гънки…

 

„Носът ми е прекалено красив, за да виждам далеч от него! Благодаря ви, д-р Енчев!“

 

Ама госпожице, разбира се, че не можете да видите по-далеч от красивия си нос, защото приличате на кон с капаци. В средите на хирурга, който ви е „направил“ кукла, всички сте по калъп, по правило не работите и харчите парите на „любимите“ си мъже за глупости, подобно на своя кумир, който честичко залива България с малоумни реклами!

 

Скъпи д-р Енчев, честно, вече ставате досаден. Ако може просто да изчезнете, го направете. Ще Ви бъдем благодарни!

 

Ани Милова 

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си