Деси Радева нападна бившата жена на президента

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „възкръсна“ в социалната мрежа facebook след близо тригодишно пълно мълчание и отсъствие, пише „Ретро“.Първата дама се е завърнала към старите навици да публикува среднощните си размишления, като отново шокира виртуалните си приятели със скандално откровение. ”Когато селянията те задушава, извиси се духовно, за да се разграничиш. Искам да стигна до там, където е бяло!”, написа президентшата и добави песен на любимия си изпълнител Любо Киров към публикацията.Датата на завръщането на Деси във facebook пространството се оказа съвсем не случайно. Пиперливото изказване, в което обижда на ”селяни”, всъщност е написано само няколко часа след рождения ден на първата съпруга на Румен Радев. Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, празнува своята 47-годишнина на 18 януари. Повода тя отбеляза дискретно с приятели в столицата и по всяка вероятност е получила и специална честитка и жеста на внимание от своя бивш съпруг. Може би именно това е причината само няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя личен facebook профил. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Деси Радева нападна бившата жена на президента”

  1. Тъкмо си мислех, че е помъдряла и е осъзнал, че не е необходимо да мисли на глас защото трупа нигативи и пак сгафи за дълго.

  2. вторите съпруги са много по-големи изроди от първите*ама ГОЛЕМИТЕ мъже ги е страх да признаят…аз съм от първите-и никога не пожелах да стана втора *СВИРКА*

  3. Съпругите си ги избират мъжете,нали……..е……втори,трети,техни са си.
    А тук дори коментара е излишен,снимките са красноречиви.

  4. Този каква жена е имал а с каква се е хванал?! Втората е смачкана и изпита като стар пушач. Грозна е

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си