Дидо от „Д2“ стопли красавицата на „Фермата“ (Снимка)

Като истински джентълмен се прояви вокалистът на „Д2“ Дидо снощи във „Фермата“. Рокаджията спаси от измръзване една от най-красивите, но и инатливи участнички в риалитито – домакинята Аксения, която постоянно забърква скандали. Въпреки че двамата са от конкурентни отбори – той от тима на ветераните „Стари герои“, а тя – от „Нови надежди“, музикантът й се притече на помощ.
 
Дидо се намеси, след като Аксения, която тази седмица е ратай, беше подложена на жестоко унижение. Ядосан, че домакинята от Поморие не сготви навреме супа, фермерът на седмицата Иван реши да я накаже като скри личните вещи, а също одеялото и възглавницата, с които спи в обора. Като разбра за санкцията, Аксения се разтрепери от мъка и безсилие.
 
„Не е мъжко, не е достойно да тормозиш така една жена! Има ли нещо човешко в теб? Всички знаем какъв студ е тук и как се мръзне!“, разплака се тя и пожела поне един силен мъж да се противопостави на Иван.
 
Сълзите й моментално размекнаха сърцето на Дидо. „Аксения изглежда изключително неподготвена и не на място тук, във фермата. Но вместо да й се помогне да го преодолее, още повече й се кове канчето. Не може да се застрашава и здравето й“, заяви той. Късно вечерта певецът пристигна с одеяло в обора като един рицар от село и зави премръзналата Аксения, а тя едва промълви: „Мерси“, останала без думи от благородния му жест.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си