Джуките на Мария се разпадат

Устните на певицата Мария се разпадат от огромното си количество силикон, видя HotArena. „Уикенд” забеляза огромните джуки на певицата, които са придобили странна форма, както става видно от шокиращите снимки. Устните на чалгаджийкта сякаш се разлагат и приличат на мекица. Отделно изпълнителката, която се отказа от сцената и вече го раздава обикновена инфуенсърка, продължава да пъчи и издава напред силиконовите си устни, така те изглеждат видимо по-големи и плашещи.Оттеглилата се от сцената певица е известна с 2 неща: рекламата на бира, донесла ѝ прякора за цял живот „Мара Отварачката”, както и с огромните устни, дело на пластичната хирургия. От малки, те прераснаха в средни, големи и накрая станаха огромни. Джуките на заралийката определено търпят еволюция през годините, като сега са в пика си.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Джуките на Мария се разпадат”

  1. Avatar

    Само ако знае как майка и я е подредила ще получи удар . Дано отчете написаното ..Йорданка е прехвърлила апартамента в Стара Загора на сестра и Ирена . А обещаваше да го даде на Марая . Очила за 1500 лв които Мария и даде подари на младеж . Честито на Мария много хубаво я прави майка и .

  2. Avatar

    Констанц, тежко и горко ако си права! Не я оправдавам за всичките й избори, но Мария е така възпитана от майка си, която със сестра й само я използват, атя се чуди как да ги влачи на гърба си. За съжаление, и тя е зависима от помощта на майка си за детето и мама Данче много добре се възползва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани