Ели Гигова и Петко – истинският Хайлайф

Ели Гигова и Петко Димитров са едни от малкото, които могат да претендират, че са наистина хайлайфът в България. Днешните звезди обичат да парадират с високия стандарт, който поддържат и забравят откъде са тръгнали. Ценностната система на родните знаменитости е сбъркана и отровена. За да си в хайлайфа, не са достатъчни само чифт обувки от крокодилска кожа или двойка силиконови гърди. Нужно е нещо повече – класа, интелигентност и да си здраво стъпил на земята. Всичко това, съчетано с още много други позитивни качества, можем да видим при Ели Гигова и Петко Димитров.

 

Петко Димитров и Ели Гигова са двойка мечта. Млади, красиви и богати. Той е определян за „Краля на нощна София”, тя e наследница на милионерска фамилия и бивша телевизионна водеща. И двамата са интересна хапка за жълтите медии. Слуховете за тях са ежедневие. Няма едностранно мнение за Петко и Ели. Те са обичани и мразени. Винаги одумвани. А истината е, че са много истински и приятни хора. “Седмичен Труд” и HotArena.net реши да събере горещата двойка за ексклузивно интервю. Те са толкова естествени и непринудени, че по време на разговора, точно като всяко семейство, няколко пъти се скараха.

 

 

– Слухове, тиражирани в жълти медии, твърдят, че вие сте се разделили. Вярно ли е?

 

 

Ели:Идеално, потвърждаваме го, ха-х-аха.

 

 

(Тук Петко пожела записът да бъде спрян. Още в началото! Следва първият минискандал между красивата двойка. Ели е настроена шеговито, докато Петко иска да се получи сериозен разговор. Предупреждава я – без лиготии. Диктофонът пак е пуснат, интервюто почва отначало – б.а.)

 

 

– Слухове, тиражирани в жълти медии, твърдят, че вие сте се разделили. Вярно ли е?

 

 

Ели: Не съм чувала тези слухове. Може би този е един от малкото, които не знам. Не сме се разделили, няма нищо вярно в това.

 

 

– Как реагирате на клеветите?

 

 

Ели: Имаше момент, в който ме дразниха. Но от известно време се стараем въобще да не им обръщаме внимание и да живеем, доколкото можем, нормално, абстрахирайки се от тях.

 

 

Петко: Аз съм доста по-безразличен към слуховете. И даже на много от нещата, които чувам, се смея. Почти всеки ден разбирам нещо ново за мен, за нея, казано от някого си. Така че вече съм свикнал и претръпнал. Съвсем наскоро си говорихме с Ели, че едно от нещата, които по никакъв начин не трябва да допускаме, е гадостите, които чуваме за нас, да ни влияят. Нито четем жълти вестници, нито четем форуми в интернет. Учудвам се, че въобще има хора, които вярват на написаното там.

 

 

– От колко време вече сте заедно?

 

 

Петко: Този август ще направим 3 години.

 

 

– Не си ли омръзнахте?

 

 

 

Петко: Тя продължава да ме изненадва и очарова. В същото време продължава и да ме нервира.

 

 

Ели: И ти продължаваш да ме нервираш.

 

 

Петко: Явно цялата смеска, която се нарича любов и съвместно съжителство, се получава при нас. Не сме си омръзнали. Има си и я тръпката при нас. Ели ме разбира и ми помага. Когато намериш жена като нея, трябва да я пазиш. Тя е от този тип, който може да направи мъж, висок 1,70, да се чувства като 2,10. И обратното, разбира се.

 

 

Ели: Със сигурност Петко не ми е омръзнал. Той е един от хората, които са способни да ме изненадват във всеки един момент, в голяма част от случаите – приятно. В малка част – неприятно, но това е част от чара на връзката ни.

 

 

– А какви изненади ти прави?

 

 

Ели: Без никакъв повод да се прибере с огромен букет цветя. Малки, но важни жестове. Твърде малко мъже в днешно време го правят. Аз живях дълго време в чужбина и за съжаление, връщайки се тук, установих, че голяма част от чара на взаимоотношенията между мъжете и жените са се променили. В България много са се изродили нещата. Може би поради липсата на истински мъже. И поради факта, че жените тук са станали много агресивни. В него намерих част от традиционните отношения между мъж и жена, което много ме впечатли.

 

 

– Петко има външен вид на мъжкар, а мъжкар не се връзва много с романтичен мъж. Искаш да кажеш, че той е такъв?

 

 

Ели: Да, зад мъжкарската обвивка на Петко се крие един много романтичен, внимателен и нежен мъж.

 

 

– Кой от двамата е по-ревнив?

 

 

Петко: Естествено, че тя.

 

 

Ели: Глупости, това въобще не е вярно!

 

 

Петко: Ревнуваме се, но гледаме да не го показваме. Не сме от тези, които си ровят в телефоните, бъркат в панталони и си гледат в компютрите. Аз й имам доверие. Тя на мен – не толкова. (Тук Ели се смее – б.а.) Но като цяло са ОК нещата при нас. Тя знае много добре какво работя и с какво се занимавам и го е приела. Още преди да станем нещо повече от приятели, е знаела с какво се занимавам. В крайна сметка никой не си въобразява, че аз продавам пуканки. В заведенията ми идват много млади и красиви жени, нормално е да се въртят около нас. Ели не ми прави проблеми за това нещо и аз съм много щастлив.

 

 

Ели: Наистина не си правим проблеми заради ревност. Поне това не се е случвало при нас.

 

 

– След три години заедно как поддържате пламъка?

 

 

Ели: Той сам се поддържа. Не смятам, че имаме някаква универсална рецепта за това. Често в женските списания пишат неща от сорта на “десетте съвета, с които да го впечатлиш”. Не вярвам в тях. Вярвам, че всеки един човек и всяка една двойка са строго индивидуални. И това, което е идеално за нас, може би на друга двойка няма да им е по вкуса, и обратното. За пламъка няма рецепта, той се поддържа естествено.

 

 

– Три неща, които не харесваш у Петко?

 

 

Ели: Той има едно качество, което е от абсолютен позитив до негатив. Понякога се шегува прекалено много и разчита, че хората ще разберат неговия майтап. Но той говори толкова сериозно, че другите не само че не разбират шегата, а мислят, че е абсолютно сериозен и дори драматизират неговата сериозност. Това е едно от нещата, които смятам, че трябва да подобри.

 

 

Петко: Има още едно нещо, което тя не харесва у мен – много бързо се паля. Малко съм като клечка кибрит, но изгарям бързо и почти веднага ми минава. Но като се запаля, съм като барут. И тя самата ми е правила забележки. Хубаво е понякога човек първо да помисли, да преброи до десет и чак тогава да реагира.

 

 

– Как минава един ваш ден?

 

 

Петко: Ставам не по-рано от 11 ч. Колкото и да е странно за много хора, работя нощно време. След това целият ден ми минава в ръководене на двете заведения – Бар Флайт и Найт Флайт. Страшно много работа имам. Даже понякога ми е неприятно и обидно, като дойде някой и ме потупа по рамото с насмешка: “Ей, ти си най-добре!”. Никой обаче не знае какво ми е и за какъв труд става въпрос. За да върви бизнесът, трябва много работа от мен и колегите ми. Даваме и сърцето, и душата си

 

 

Ели: В момента се опитвам да си почивам и ставам доста след края на “Здравей, България”. Изкарах една година, пълна със служебни ангажименти, доста стрес покрай тях и дойде моментът, в който да си кажа – време ми е малко за почивка. Прекарваме много повече време заедно с Петко.

 

 

– Петко, какво обичате да правите заедно с Ели?

 

 

Петко: Гледаме уикендите да си ги оставим за нас. Ходим на кино, на вечеря. Въобще всичко, което едно младо семейството прави, за да си изкара добре.

 

 

– Всъщност какво е чувството да сте млади, красиви и богати?

 

 

Ели: Това са много относителни понятия. Смятам, че нещата отстрани изглеждат по един начин, а отвътре са съвсем различни. Можем да изглеждаме перфектна двойка, но си имаме нашите си проблеми, грижи. Не мога да отговоря на този въпрос, защото не възприемам нещата по този начин. Това е повърхностният поглед към нас. Като се гледа отдалеч, всичко изглежда идеално. Но за да се стигне до тази перфектна опаковка, трябват много приготовления. И за това се изисква много работа и лишения.

 

 

– Как според вас ви възприемат хората – респектират ли се от вас, или обратното, мразят ви и ви завиждат?

 

 

Ели: Много зависи от самите хора и дали те ни познават.

 

 

Петко: Нещата са на двата полюса. Има такива, които ни мразят, и такива, които ни обичат. В България синоним на богат е лош. И оттам идва завистта и омразата. Знаете, че много се спекулира с фамилията на Ели. Наследница на Гигов. И хората е нормално да кажат: “Гледай я па тази – сега има си пари, защо се занимава с телевизия?”. Съответно и за мен: “Тоя па на къв се прави?” Но има хора, които не мислят така. Ели ми е разказвала как я спират хора по улицата и я питат: “Защо ви свалиха от екран, толкова хубава двойка бяхте”. За жалост обаче живеем в България, държава, в която много, много, много, много хора завиждат.

 

 

Ели: Говорих с един американец наскоро и той ми каза следното: „Не мога да разбера манталитета на българите. Ако в САЩ ние се опитваме да успеем, работим по 24 часа. Ако не работим, си търсим работа по 24 часа. Това, което дразни тук, е, че много хора се извиняват за собствените си неуспехи с успехите на другите. Те си казват: „За мен тази е връзкарка и затова е там”. Но дали това е така, не се замислят. Това е много грешно.

 

 

– Фамилията Гигова тежи ли ти?

 

 

Ели: Не мога да си представя да не съм с фамилията Гигова и отговорът е много труден. Не, не ми тежи, нося си я достойно, харесвам си я и така смятам да бъде и занапред. Факт е че трябва да се доказвам много повече от останалите. Ако някой направи 100, аз трябва да направя 200, за да признаят накрая, че съм направила 50, Точно защото съм Гигова.

 

 

Петко: От друга страна, иска да е Димитрова, но не го признава.

 

 

Ели: Не-е-е, нямам желание да съм Димитрова.

 

 

Петко: Така ли?

 

 

Ели: Да, така.

 

 

(Тук назрява поредният минискандал. Петко, както обясни малко по-горе, бързо се запали и остави Ели да продължи сама интервюто – б.а.)

 

 

– Няма ли най-накрая да има сватба при вас?

 

 

Ели: Той наскоро подписа един договор в модна фирма, че няма да сключва брак за година, иначе няма да му предложат ангажимента. Малко като на „Мис Свят” стана работата. Много хора очакват от нас да кажем, че ще станем съпруг и съпруга. Истинският ми отговор е, че няма някаква конкретна причина да сключим брак. Не ми харесва мотивът да го направим заради другите. Има много такива примери в България. Защо трябва да поканим 500 души, за да докажем нещо на някой си? Аз не искам да доказвам нищо на никой друг, освен на Петко. Ние всеки ден си доказваме любовта помежду ни. И от тази гледна точка не смятам, че бракът е най-важното нещо в една двойка. Сам сте свидетел, че голяма част от тях се разпадат след кратък период. Не е подписът ключов за успеха на една двойка и дълголетието им заедно. Ние с Петко все едно сме си в брак, най-голямата стъпка е, че живеем заедно.

 

 

– Мислите ли за деца?

 

 

(Отговор на този въпрос не последва, защото Ели и Петко обсъждаха оживено помежду си шегата на Ели, че Петко имал договор с модна фирма, която му забранявала брак. Петко й казва, че това не е така и ако продължава с шегите, сама да си отговаря на въпросите. Бурята утихва за малко и интервюто продължава.)

 

 

– Ели, чувстваш ли се обидена на Нова телевизия за начина, по който те свалиха от екран?

 

 

Ели: Не съм обидена. Дойде вятърът на промяната там. В Нова телевизия има ново ръководство в лицето на Светлана Василева. Тя явно имаше друга концепция за предаване и е нормално да бъдат сменени лицата.

 

 

– Смяташ ли, че беше успешен водещ?

 

 

Ели: Смятам, че с Вито бяхме много успешен екип.

 

 

– Скоро ще те видим ли пак на екрана?

 

 

Ели: Не знам колко ще е скоро. Сега приоритетна ми е почивката.

 

 

– А ти, Петко, искаш ли да видиш Ели отново на екран?

 

 

Петко: Да, бих желал. Тя може много повече от това, което видяхме. Когато дойде моментът пак за това, нека да го направи. И този път съм сигурен, че ще бъде много по-добре.

 

 

– Имате ли общо хоби?

 

 

Петко: Не знам дали хоби е точната дума, но искаме да прекарваме повече време заедно. Най-добре се чувстваме в Париж и ходим често там. Хората са усмихнати, не ни познават.

 

 

– В какви отношения си с бившата ти съпруга Мария Игнатова?

 

 

Петко: Добри. Чуваме се, всичко е наред. Разбираме се детето кога ще бъде при мен, при нея. Нещата си вървят нормално.

 

 

– Пак според слухове си бил скаран с Валери Божинов заради изказване на Николета Лозанова (пловдивчанката се била обадила на Петко и го засегнала, че Ели го издържа). Вярно ли е?

 

 

Петко: Пълни глупости. Даже преди минути Валери ми писа SMS. Чуваме се постоянно, всичко е ок. Поредната жълта история.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Ели Гигова и Петко – истинският Хайлайф”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си