Естрадната легенда Богдана Карадочева: Държавата се подиграва с пенсионерите

„Целият народ е свидетел, че хората от нашата генерация са оскърбени. Не смятам, че размерът на сегашните пенсии е достатъчен“, казва разочарована Богдана Карадочева. Думите й с нотка на тъга са по повод изказването на служебния социален министър Лазар Лазаров, че актуализация на бюджета заради инфлацията не се налага, тъй като пенсиите вече са увеличени.
„Това е лицемерие! Страшно е, че размерът на пенсията се обсъжда и се решава от хора, които няма проблеми с парите и които живеят от нашите данъци, а те са твърде високи. Ситият на гладния вяра няма“, споделя и успешната ни треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.  
Робева сравни движението на инфлацията със скоростен влак и каза, че за пенсионерите това е убийствено.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Естрадната легенда Богдана Карадочева: Държавата се подиграва с пенсионерите”

  1. Богданке. ти къде беше когато пя…а аз работех за 0.04 ст по спешност нощен труд…в здравеопазването…апаратурите са на английски…ти колко знаеш езика-като ядохте и пихте без пари не се искаше да знаеш език-…пък ние сме на същия хал…опомнете се преди да ревете тук….какви звезди-аз за 40 г спешност-не съм звезда….когато ходехме по либия посред бонбандировки и пясъци и децата ни израстнаха при родителите ни….

  2. от какво сте оскърбени..кое е лицемерие-и ти като вили гюлемезова и роси кирилова-женим се за композитори-и пак не можем да станем певци…..та кой да ни побутва цял един живот..

  3. Богатата реститутка Богдана седнала да се жалва за пенсии…що за лицемерие и нахалство! И не слагайте в един кюп Карадочева и Робева! Различни вселени са!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си