Евгени Минчев умириса хайлайфа

Самозванецът на родния хайлайф Евгени Минчев пак разсмърдя около себе си. В няколко поредни вечери зрителите на кулинарното шоу „Черешката на тортата” по Нова тв се „насладиха” на просташкия му хумор, отблъсващ вид и маниери на луда госпожица.

 

 

Нерадостното детство на Евгени, както и трудовият му стаж в градския транспорт, видимо са нанесли непоправими поражения на психиката на ватмана. Лошо е да се ровиш в миналото, но още по-лошо е да го забравиш. Явно ватманът, който се изживява за начало на всички начала, е позабравил откъде идва. Минчев не ще да си спомня времето, когато е закусвал, обядвал и вечерял с мазни банички на последните спирки на трамвая и се облекчавал по малка нужда зад ламаринените бараки, от които си ги е купувал.

 

 

В последните дни драгият зрител видя, че самозваният „паркетен лъв”, бляскавият „светски хроникьор”, отбира не само от светското и лукса, но и от кулинария. Той изби рибата с претенции и познания в областта на гастрономията. Плоският му хумор толкова е дотегнал на публиката, че ако Минчев имаше малко мозък под косичката, която оформя като птиче гнездо и която прилича на сплъстено кече, щеше да се застреля.

 

 

Всяка поява на ватмана по телевизията отговаря на въпроса, защо хетеросексуалните не харесват обратните.

 

 

Евгени Минчев е едно от най-ужасните неща, които се перчат на медийното бунище в държавата.

 

 

Та да се върнем на темата – кулинарното шоу „Черешката на тортата”. 

 

 

В епизодите всяка вечер една известна личност приема в дома си четири други звезди и приготвя вечеря, която останалите да оценят. Странно е защо организаторите са решили, че това нещо – Минчев, е звезда или известна персона? На жлъчния му хумор и язвителни забележки би могъл да завиди дори ужасният шут Риголето. Толкова обиди и язвителни забележки към останалите участници…

 

 

Мили ми Евгени, не си нито Фон, нито Вон, нито пък Сара Вон, или там каквито си ги измисляш и прибавяш към името си. Не си се родил със златна лъжичка в уста, колкото и да ти се иска.

 

 

Вземи слез на земята и не ни занимавай със себе си. Ужасно мазен, скучен и досаден си. С възрастта все повече личи каква е сексуалната ти ориентация, а нали знаеш колко е тъжно да си дърт пе…аст? Единственото, което правиш, е да будиш жал и ужас, че ще ни залееш със свинска мас, която сякаш тече на талази от теб.

 

 

И не забравяй, че си от Пазарджик, а той не е Лондон.

 

 

Дейвид Бездуховни

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си