Гала се мръщи на заплатата си, иска повече

Водещата от Нова телевизия Гала е поискала увеличение на заплатата си, казват служители на канала.

 

Плевенчанката изтъкнала, че заслужава по-високо възнаграждение, след като настоящото не било пипано вече година и половина. 

 

Преди няколко дни Гала имала сериозен разговор с шефовете на Нова телевизия, на които поискала 40 процента увеличение на месечното си възнаграждение.

 

Блондинката дори заплашила, че ако това не стане до два месеца, ще напусне заедно с целия си екип и ще премести предаването си по друга частна телевиция.

 

Според мълвата в момента Гала получава между 7 и 9 хиляди лева на месец. Които обаче явно не са й достатъчни.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Гала се мръщи на заплатата си, иска повече”

  1. Тая па, хората взимат по 3-400 лева и им се налага да живеят с тях по цял месец, а тя нагла та няма до къде!!!

  2. Гала изгрежда бързо забрави периода 2005-2009,когато не водеше предаването На Кафе и беше буквално безработна. Дори направи списание На Кафе та дано получава някакви доходи от него. Списанието изчезна със завръщането й. Въпреки, че в този период води цели две предавания- Имаш Поща и Пълна промяна-и двете бяха отчетени като пълен провал,особено второто, което издържа точно 1 сезон. Гала е най-подходяща точно за На Кафе-тя създаде този формат предавания в сутрешният пояс. Това, че конкренцията й-първо Искрено и Лично,след това Часът на Мама,Денят е прекрасен и 7-мо Авеню постепенно си изпяха песента не означава, че не е заплашена и тя от спиране на предаването. Показателен е фактът, че непрекъснато го местят из програмната схема-с 15 минути до 30 минути. Във време на криза не е моментът да се иска увеличение,а и извинете 8000 не взима дори президентът, който е президент 24 часа,а не води 3 часа предаване на ден. Наистина се е взела насериозно. Ако напусне Нова ТВ никой няма да я чака с отворени..

  3. мисля,че почна от къци още.незнам дали някой и гледа предаването.но като има прости шефове да и дават по толкова може.но да си плаща на младите да я оправят сигорно и 10.000 няма да и стигнат

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си