Галин СКОЧИ в защита на Милко Калайджиев: Той ви е последната грижа (+ЗАБАВЕН КОЛАЖ)

В защита на ресторантьорите и Милко Калайджиев застана фолкпевецът Галин. Младата звезда на „Пайнер” подкрепи задочно колегата си Милко, изтъквайки, че има много пo-важни неща, на които трябва да се обърне внимание, преди да се глобяват собственици на ресторанти, позволили си да отворят врати за частни партита.
 
„Хората умират пред болници… За там проверки не правите ли? Но когато налагате глоби за ресторанти и други заведения, сте много изрядни! Колко много хора от ресторантьорския бранш още чакат парите от мярката „Запази ме”! Кой кого ще глоби, че ги оставихте без средства по празници?“, избухва Галин, категоричен, че частните купони трябва да са последна грижа на управляващите.
 
Фолкпевецът твърди, че има приятели в бранша, които очакват да им се изплатят обещаните пари и вече месеци са без работа. Самият Галин бе човекът, който при първото затваряне на нощните заведения у нас през изминалата пролет поведе колегите си на протест срещу мерките.
 
По-възрастният колега на Галин Милко Калайджиев само преди дни бе изловен да пее на частно парти в Пловдив. Мустакът на републиката бе на нелегален купон, а поводът бе рожден ден на негов близък приятел, в чието заведение се проведе празненството, пише „България Днес“.
 
Самият Милко твърди, че някой тенденциозно ги е натопил. Той поясни, не е бил наясно колко гости ще има на събитието. Певецът сподели, че е останал учуден от техния брой. На Калайджиев му бе наложена глоба.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Галин СКОЧИ в защита на Милко Калайджиев: Той ви е последната грижа (+ЗАБАВЕН КОЛАЖ)”

  1. На този специалист-виролог няма ли кой да му обясни, че хората умират пред или по болници, защото се стига до претоварване на здравната система, което пък се получава, защото балъци като чалгарите не спазват правилата и си правят купончета?!?

  2. Аман от чалгаджии. Този простак Милко вместо да се извини и да каже – да виновен съм, no ще си платя глобата, защото мен не ме интерсува здравето на ближните и на лекарите , а да си тъпча портфейла .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани