Глория: Вирусът ми даде много уроци! Благодаря

С емоционален пост в социалните мрежи Глория призна, че болестта я променя. Примата на попфолка е категорична, че коронавирусът дава уроци, пише „България Днес“.
 
„И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка!
 
Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки!“, пише Глория няколко дни след като бе изписана от ВМА.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Глория: Вирусът ми даде много уроци! Благодаря”

  1. Ти не си малка! На 50 години си! Не си глупава, хитра си! И най- вече не си това за което се мислиш!

  2. За пореден път питам, ще има ли последсвия за купончето на Глория по време на коледните празници? Кой може да отговори на този въпрос или към кого мога да се обърна за повече информация?

  3. Освен, че е безотговорна, данъци и здравни осигуровки никога не е плащала. За ботокс има, за здравни осигуровки – няма. Само че за да идеш във ВМА , преди това с години обикновените хора са плащали ЗО всеки месец, за да съществува изобщо ВМА . Та да може Глория да я приемат веднага, на вторият ден от заболяването. А са плащали точно обикновените хора, които не приемат във ВМА и на които е взела мястото. Които седят на стълбите. Как не ги е срам – не плащат данъци, а тичат в болниците ? Безобразие е , който го позволява !

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани