Интимни ли са Любо от „ТЕ” и Орлин?

Леко интимно докосване, скрити погледи и срамежливи усмивки – езикът на тялото понякога говори повече от думите. Такива жестове видя HotArena.net по време на светско парти в София между… Орлин Павлов и Любо от „ТЕ”.

 

 

Папараци на HotArena.net щракнаха двамата певци, докато нежно, но дискретно се докосват. Подозрителна близост на ръцете им, с леки докосващи движения, видяха и присъстващи на партито.

 

 

Никой обаче не се осмели директно да ги упрекне в обратни наклонности. Ние също не можем да твърдим подобно нещо – само коментираме снимките.

 

 

Иначе слухове около гей ориентацията на двама не липсват в жълтите медии. Според някои издания Любо от „ТЕ” има влечение към мъжкия пол и дори крие стара връзка с Васко Кеца…

 

 

Друга клюки пък носи, че Орлин Павлов също има обратни наклонности, но умело ги прикрива зад връзки с нежния пол. Самият Орлин си беше признал, че много обича да се прави на гей.

 

 

Дали пък интимността, която съзря HotArena.net, не е била част от позата на Орлин. Или е само плод на нашето въображение? Вие кажете!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Интимни ли са Любо от „ТЕ” и Орлин?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си