Ирина Сарачинова и Опосума Иван – най-добрата двойка

Редакторска плесница

 

 

Тя – прелюбодейка, майка на две деца, предава най-добрата си приятелка. Той – вечно пиян, неверен, с едно дете, изоставя съпругата си. Те са най-добрата двойка – модел за подражание на всички български двойки от ВИП-а. „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова и Опосума Иван Христов последваха примера на много други звездни двойки от елита и потъпкаха всички семейни ценности. В името на едното чукане.

 

 

Новината за раздялата на Иван и Вихра и измяната му с най-добрата приятелка на жена му – Ирина, може и да е втрещила повече медии, но не и нас. Това всъщност беше най-логичното продължение на брака на Опосума и „Отчаяната съпруга”.

 

 

Вихра и Иван имаха стабилна (доколкото е възможно) 10-годишна връзка, преди да решат да я узаконят. Надянал брачните окови и Иван, подобно на екранния си партньор Андрей, се уплаши от ангажимента и побягна надалеч. Или не толкова далеч, а на една ръка разстояние – при колежката в „Станция Нова”!

 

 

Иван Христов бързо заряза жена и дете и се гушна като първолак в обятията на „Най-добрата майка”. Двете деца и благоверният на Ирина Сарачинова не успяха да пробудят съвестта й и тя престъпи брачните клетви. И за да бъде картинката пълна – Ирина е една от най-близките приятелки на Вихра – именно Вихра я уреди на работа в „Най-добрата майка”. Класика!

 

 

Защо казваме, че Иван и Ирина са модел за подражание? Ами вижте Валери Божинов и Николета Лозанова, вижте Благой Георгиев, който заряза жена и дете заради Лияна. Примерите в родния елит са много, а изводът е само един – най-добрата двойка никога не включва съпругата.

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си