Иван Христов: Ирина спаси живота ми! (Продуцентът и водещ спря алкохола заради нея)

Десет години след като спира да пие, Иван Христов прави равносметка за случилото се, узна HotArena.”Ирина ми спаси живота и физически, и духовно”, така тв продуцентът започва разказа за един от най-трудните и периоди в живота. Искрено и лично Христов разкрива какъв е бил начинът му на живот преди появата на настоящата му спътница в живота Ирина. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей ”Братя по сърце”, става ясно, че именно Тенчева изиграваа огромна роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца след като двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето. ”Преди да мина към физическото пристрастяване, моята нужда от алкохол беше да се създаде паралелна действителност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, за да ми е бърз мозъкът и да пускам шеги по време на предаване. Аз пиех заради останалите 23 часа, в които не съм в ефир”, повдига завесата Иван, който от 10 години няма зависимост към алкохола. Повратната точка е заминаването му с Ирина на море малко след началото на връзката им. Дните, в които са там, той е постоянно пиян. Признава, че разочарованието в очите на водещата го отрезвява и й обещава, че ще спре, Подробностите около това, през което е минал през следващите седмици, го държат и днес далеч от алкохола, пише България днес.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Иван Христов: Ирина спаси живота ми! (Продуцентът и водещ спря алкохола заради нея)”

  1. Нищо затова тя пие като за двама вечно е с чашкатавинце.Изглежда и тя трудно понася реалността и има нужда от паралелна реалност.

  2. Спасила го стрина ама друг път.Брат и има психоцентър и е хипнотизатор. Хиптнотизирал е Иванушка да не вижда нищо друго освен Ирина.На нея обаче не може да въздейства/защото и е роднина/да остави чашката.

  3. По скоро се е осъзнал във вече зрял период. Кофти за първата му жена,че го получи в момент в келешлък,изглежда по свястна от превзетата му Ирина

  4. Подкрепям долните коментари.Той не се е осъзнал, ако не заради Вихра,то за детето си ,но видите ли погледът на Ирина го освестил.А тя самата какво е харесала у един пияница?Иначе демонстрират любов,хармония,явно се разбират.

  5. Горкия милионер продуцент

    Боли ме фара за вас. Има гладни, бити, бедни работещи, хора без пенсии, не могат да си купят лекасртва. Тия двамата какво ме интересуват, Ирина е превзета на долна мърша.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани