Иван плакал за Вихра – дрън-дрън! Дреме му на… Опосума

 

Иван Христов плакал за Вихра в „Черешката на тортата”. Опосума се разчувствал по време на предаването и щом споменали Вихра, чувствителната душа на тв водещия не издържала – две сподавени сълзи се стекли по бузите му…

 

 

Сърцераздирателната сценка се разиграла по време на изненадата на домакинята Ели Гигова, която извика астроложка да предскаже бъдещето на участниците. Щом отворила дума за Вихра, очите на Иван се насълзили и почнал да ги бърше с кърпичка, писа „Всеки ден”. Опосума трудно приемал раздялата с бившата си и макар да се преструвал пред хората, всъщност му бил мъчно за нея. Всеки път, щом някой споменавал името й, очите на Иван се напълвали със сълзи.

 

 

Черешката на тортата в тази любовна история е моментът, когато музикална група изнесла изненада у Нешка Робева. Изпълнението на песента „За старата любов” толкова развълнувало сантименталния Иван Христов, че той пак едва не заплакал. Предполага се, че отново се присетил за старата си любов и миналите дни с Вихра.

 

 

Дрън-дрън!

 

 

Нищо от това обаче не е истина! Който е гледал внимателно „Черешката на тортата”, щеше да знае, че Иван въобще не е плакал. Дреме му на Опосума за Вихра!!! Водещият още от самото начало обясни, че има възпаление на окото, което дори видимо беше подуто. Той цяла вечер го потъркваше с кърпичка, защото сълзеше. Това се случи и по време на предсказанията на астроложката! Чисто физическа реакция! Не е имало горчиви сълзи и сополи! Просто едно възпалено око!

 

 

Дори наивната Ава не би повярвала, че татко й плаче за мама – особено след фекалиите, които изля в „Директно: Карбовски”. Иван Христов ясно показа на зрителите, че не желае да има нищо повече с Вихра и че е лудо влюбен в Сарачинова. По-скоро бихме решили, че е плакал за Ирина, отколкото за бившата си.

 

 

Когато астроложката видя проблем във връзката на Иван и Ирина след четири години под влиянието на Нептун, на Опосума наистина му се стъжни физиономията. Тогава вече може и да е ливнал някоя истинска сълза от мъка по новата си любов.

 

 

Така е, драги зрители! Колкото и да им се иска на някои хора – на Иван не му пука за Вихра.

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си