Луиза Григорова изкара курс за водач на лодка

Актрисата изкълчи глезен и поряза китката си по време на снимките на „С река на сърцето“ В основата на сериала са взаимоотношенията между Луиза и талантливия актьор Александър Димов, който влиза в образа на Борис. Заедно, те трябва да се погрижат за семейната винарна на брега на реката. Сътрудничеството им обаче ще прилича на сблъсък, загатват още в първите епизоди. Героите им не са си говорили повече от 15 години, факт, който ще допринесе за драматичната линия помежду им, пише Галерия. „Ролята ми в „Откраднат живот“ бе по-сложна, защото играх коремен хирург. Но досега не съм се срещала с такъв персонаж. Винаги съм нежната, хубавката, разглезеното момиче, а тук за първи път съм жена, която е доста силна, сама и на мускули се справя с проблеми“, казва Григорова, която се превърна във всеобща любимка заради добрата си игра в медицинския сериал. Дъщерята на модната ветеранка Ивет Григорова изкълчва глезен и порязва китката си на една от сцените. Въпреки това играта пред камера е по-скоро забавление, тъй като си партнира не само с любими колеги, а и с добри приятели – каквито са Александър Сано и Яна Маринова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Луиза Григорова изкара курс за водач на лодка”

  1. Не и се получава тва с актьорството на Луиза ..не може да те разчувства …безсолна игра като диетичната храна…..То , не че Макариев , дето толкоз се изхвърля е сътворил шедьовър …..така че за нискобюджетни филмчета , нискобюджетни актриси….И много изкуствени тия тийнеджърите ….чак ми се ще да легна и да умря вместо тях….толкоз са бездиханни :))))…

  2. Толкова абсурдно изглежда на това голямо съоръжение на река Дунав /където работи/с анорексичната си фигура пафкаща цигари и отваряща през 5 минути нова бутилка с бира.Ако я задуха малко по-силен източен вятър ще я стовари чак у Виена заедно с бирата в ръка.Винаги във всяка роля изглежда мърлява и апатична.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си