ЛЪЖЕЦЪТ Николай Русинов-Чеци!

Редакторска плесница

 

 

Случаят Яна

 

 

Яна Кръстева бе открита рано сутринта на 10 юли в Борисовата градина мъртва – гола и изподрана, удушена. Десет дни по-късно вече е арестуван първият заподозрян – клошарят Пламен Трифонов. Той застава пред детектор на лъжата, който го оневинява. Ден по-късно се съобщава за втори заподозрян – Николай Русинов-Чеци. Обявен е за издирване на 22 юли. На 26 юли същият е задържан на летище София – прибирал се от Истанбул. След разпит, задържаният Чеци е оправдан, защото няма доказателства.

 

 

Николай Русинов даде интервю единствено за „България днес”. В него обаче откриваме доста противоречия.

 

 

Защо Чеци е лъжец?

 

 

Хванахме няколко лъжи, или по-точно – несъответствия в показанията на Николай Русинов. Колкото повече време минава от убийството на Яна Кръстева, толкова повече започва Чеци да си противоречи. Вижте сами!

 

 

Твърденията на Чеци в интервю за „България днес”:

 

 

– Познавахте ли Яна преди убийството?

– Не. Имаме общи познати със сигурност. Може да съм я мяркал, но не помня. През 2005-2006 г работих като барман по морето и през мен са минали хиляди хора

 

 

Контратеза: Родители на Яна и нейните приятели твърдят обаче, че те са се познавали от години. Дори са живели и в съседни блокове

 

 

В интервю за „България днес”:

 

 

– Вярно ли е, че преди да ви задържат сте искали да избягате?

– От бягане няма смисъл. Бях на почивка в Румъния, Катар. Като разбрах, че ме издирват, отидох в Турция и оттам се прибрах доброволно в България.

 

 

Контратеза. Интервю пред Карбовски.

 

– Ще ме чуеш ли сега мен, не можеш да живееш като беглец цял живот. Ако си малко интелигентен, трябва да го оцениш.

– Предпочитам да умра свободен, отколкото затворен някъде… Както казва нашият любим общ поет Вонегът: „In prison I am not free.”…

– Виж, аз не давам съвети на никого, но смятам, че трябва да се предадеш.

– Ама не съм направил нищо, за да се предавам.

– Защо тогава бягаш?

– Защото ме обвиниха.Бягам заради системата, заради обществото. Защото бягам заради медиите. Аз веднага се сетих какво може да стане.

 

 

Интервю пред България днес:

 

 

– Вярно ли е, че сте наркоман?

– Не съм и наркозависим. Пробвал съм марихуана, но не съм наркоман.

 

 

Контратеза, интервю пред Карбовски

 

 

– Какво се случи онази нощ?

– Значи бяхме толкова мъртви в „Маймунарника”, аз се бях и надрусал. Аз 100% не помня, имам някакви флешбекове, защото тя, ако е пила, аз съм пил 5 пъти повече, изял съм 2 екстазита и съм изпил 2 литра алкохол. Бяхме пушили (джойнт).

 

 

Коментар: Оказва се, че не само е пробвал марихуана, а я пуши редовно. Освен това признава, че се друса и с екстази. Това не е ли наркоман?!

 

 

Интервю за България днес:

 

 

– Защо отказахте да седнете на детектора на лъжата?

– Защо да сядам, след като резултатите не са годно доказателствено средство. Доколкото знам, показанията му са точни на около 65%. След като не може да се докаже, че съм виновен – няма как да убедя обществото и че съм невинен.

 

 

Коментар: Чеци много добре е подготвен по темата детектор на лъжата. Чак учудващо е за един барман да използва изрази като ”доказателствено средство” и че показанията му са точни на около 65%. Може би докато се криеше, е имал време да се подготви… Много ключово е следното му изречение: След като не може да се докаже, че съм виновен. Чеци знае къде е най-благоприятната ситуация за него. Просто МВР не могат да докажат, че е виновен. Един истински невинен човек ще обърне земята, за да докаже на всички, че е невинен, докато Чеци се успокоява, че ”не могат да докажат”, че е виновен…

 

 

Интервю за България днес:

 

 

– Бихте ли се срещнали с роднините на Яна, за да им кажете в очите, че не сте я убили?

– Аз вече изказах официално съболезнованията си и към тях и съжалявам много, че я оставих сама в онази тъжна нощ. Имам си моите морални съображения.

 

 

Коментар: Това е най-кретенски и гузен отговор на Чеци. Той ясно показва, че Русинов не смее да погледне в очите родните на Яна. Що бе Николай, нали „не могат да докажат, че си виновен”? От какво се притесняваш?

 

 

Потърпевша от агресията на Чеци: Той е психопат!

 

 

Преди няколко седмици в. „Всеки ден” публикува интервю с 26-годишната столичанка Ива Георгиева, която твърди, че се е сблъсквала с Чеци и на свой гръб е изпитала агресията му. Ива е посрещнала новата 2011 година в клуб Бабълс в София, където празнувал и Николай Русинов.

 

 

Той бил мъртво пиян и започнал да досажда на Ива и нейната приятелка. „Бях с една приятелка и съпруга й, който няколко пъти го предупреди да не ни разваля празника”. Чеци през цялото време ги гледал нагло и злобно и не престанал да досажда на Ива. „Дойде до мен и ме погали по косата. Освен че ме погали, започна да ме души и да ми говори нещо на ухото. Стана ми супер гнусно”, разказва Ива, която още не може да забрави неприятната случка. „Още треперя, като се сетя за случая. Изглеждаше като престъпник, а ние се чувствахме застрашени, независимо че имаше много хора в заведението”, спомня си 26-годишната жена.

 

 

Според нея Чеци е психопат, който е способен на всичко. Тя е убедена, че във вечерта на убийството на Яна, момичето не би правило доброволен секс с Николай: „Погледнете го, той изглежда отвратително. Със сигурност й е досаждал, както на нас”. „От това, което се случи на мен, изводът ми е, че има голяма вероятност да е убиец”, заключва Ива.

 

 

От редактора – 3 лъжи на Чеци

 

 

Секс или импотентност?

 

 

От HotArena.net ще добавим и още нещо притеснително, уличаващо Чеци в лъжа. Доскоро той уверяваше, че не е успял да прави секс с Яна. Николай Русинов твърдеше, че е бил толкова надрусан и пиян, че не е могъл да се възбуди от момичето. „Не го вдигнах и заспах”, твърдеше Чеци. Тези дни пред „България днес” той казва друго: „С Яна правихме секс с презерватив”. Последно – имало ли е секс или не?

 

 

Често се дрогира?
 

 

Пред Карбовски Русинов казва, че няма проблеми с наркотиците. Само преди няколко дни обаче бил забелязан на почивка в „Смокиня”, където отново бил надрусан. Чеци буйствал и на два пъти участвал в меле – отново доказателство за агресивността му.

 

 

Какво всъщност помни от „онази нощ”

 

 

Няколко пъти Николай се зарече пред медии и полиция, че не помни нищо от „онази нощ”. Спомня си само как се събужда до спящата Яна и си тръгва. „Изпих два литра алкохол, изядох два хапа, пуших и трева”, дословно обаче си спомня Русинов. Интересна избирателна памет! И още нещо – щом има бяло петно за „онази нощ”, как знае, че е ползвал презерватив?!

 

 

Вие кажете – лъже ли Чеци?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си