Мариана Попова – малки възможности, големи претенции!

Редакторска плесница

 

Българският народ потъна в скръб. Преди няколко дни Мариана Попова, известна повече с претенциите, отколкото с гласовите си възможности заяви, че заминава да живее в чужбина.

 

О, Боже! На кого ни оставяш, Попова? Не, че някой го е еня за теб, но да изтече такава знаменитост, такъв талант…

 

Покрай новия си албум „Предай нататък” Марианчето разлая кучетата и обърна малко прожекторите към позабравената си персона. И успя в интерес на истината, защото рекламата беше доста масирана. Имало пари момичето-платило си.

 

Не знам кой е измислил слуха, че Мариана е любовница на Първанов, но този, който пусна слуха, че Попова има уникален глас е голям майстор.

 

Уникален у Попова е специфичния, дрезгав тембър, който звучи прилично в ниските регистри, но е доста хилав и неуверен на височините. С една дума за толкова време една добра певица трябва  да успее да изравни гласа си и да подобри техниката си.

 

Последната изцепка на „голямата звезда” бе наскоро в телевизионно шоу. „Журналистиката в България е елементарна”, категорично отсече Марианчето. Ау, каква компетентност, каква вещина. И защо ”най-голямата” мисли така? Ами защото тя била възмутена, видите ли, че хората се интересували с кой спи певицата. Тя снимала някакъв клип, в който „вкарала” кадри с президента и куп известни българи, а медиите показвали само Първанов.

 

А защо не? Ти ли ще учиш медиите какво да показват и какво не? Я ела на себе си, я се приземи, че който високо скача, ниско пада.

 

Драга Марианче, драга Попова. Бъди сигурна, че никой не се интересува с кого спиш. И знаеш ли защо? Защото не си интересна! Обикновено хората са любопитни, което е естествено, да знаят подробности от личния живот на любимите си звезди. Но ти не се нареждаш нито в категорията любими, нито в категорията звезди, защото си просто никоя, Госпожо Претенция.

 

А когато заминеш да живееш в чужбина, където ще разхождаш количката с бебето си, спокойно и няма да се ядосваш, не се връщай. Опитай се там да пробиеш и да предявяваш претенции, пък тогава се прави на голямата работа.

 

И накрая един тест. Нека някой да си спомня с коя песен и как ни представи „великата певица” на Евровизия.

 

Дейвид Бездуховни

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.
Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си