Мартин Карбовски се натиска за кмет на София

Мартин Карбовски влиза в политиката, узна HotArena.При предсрочни избори нацупеният журналист ще се пробва да влезе в парламента като част от партията на Слави Трифонов. Отказалият се от СЕМ Карбовски се е договорил със Слави да бъде водач на листа на ИТН в София. Ако пък се случи чудо и кабинетът на Петков, напук на тежките издънки, издържи по-дълго отколкото опозицията очаква, през 2023 Карбовски ще се пусне в надпреварата за кмет на София, пише Телеграф. Както знаете, журналистът сам се отказа от номинацията си за СЕМ.„Хубав беше експериментът“, казва Карбовски във видеото. „За мен е много важно да кажа на Тошко [Йорданов] и на Слави [Трифонов], че няма да го направим това (има се предвид участието му в процедурата за избор на член на СЕМ – б.ред)“.
В изявлението си Карбовски говори за война, която ще продължи. „Войната с либералите не я започнахме ние, обаче ще я завършим“, казва той.
Карбовски говори едновременно за това, че постът не е бил подходящ за него, но и че не му е приятно, че няма да участва в процедурата. „Неприятна е тази история – тръгни, спри. Обаче много ясно трябва да се разбере: чиновник Карбовски няма да стане. Въобще това прилича на едно пенсиониране, което силно и дълбоко ме притеснява“, казва той.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани