Meгз обикаля Индия сама в търсене на духовното

В последно време Миглена Каканашева-Мегз рядко се завърта в България. Дизайнерката от миналата година живее в Дубай, а наскоро реши да се впусне в поредното приключение. В средата на февруари тя замина за Индия напълно сама и така сбъдна една от мечтите си. Риалити звездата изкара две седмици в столицата Делхи, а после още толкова в град Коимбаторе.
 
„Още преди да стъпя в Индия, знаех, че пътуването ми до тук ще ме промени завинаги. Отдавна го мечтаех, пандемията ме позабави мъничко. Никога, обаче не съм подозирала, че да тръгна сама за Индия ще се окаже едно от най-смелите и луди неща, които съм правила в живота си”, сподели Миглена в социалната мрежа.
Дни наред  тя обикаляла улиците на Делхи сама, правила си снимки и даже случайно срещнала свой приятел от университета в Англия, когото не била виждала от 12 години. „Запознах се и с най-прекрасната Елизабет, която е една от седемте българи, живеещи в момента в Делхи. Толкова много се забавлявахме и тя ми разказа доста за хората тук”, продължи емоционалния си разказ Каканашева.
Най-голямо впечатление й направило как различни световни религии съществуват едновременно: „Виждаш джамия и веднага след това хинду храм. А по стените на хинду храма има сцени от Кама Сутра. Когато в манастира на Преподобна Стойна се е появила икона на гола жена, това е бил огромен скандал за Европа. В хинду храмовете Бог е човек и всичко негово, заедно с тялото и сексуалността, е свещено”.
Мегз имала изключително силно изживяване в Акшардам – най-големия индуски храмов комплекс в света. Там обикаляла цел ден и се почувствала сякаш се намира в рая. Градините били просторни и красиви, стените – гравирани, и имало огромни скулптури на слонове, които приличали на живи. „Не мога да ви опиша какво изпитвах, докато изкачвах стълбите, а около мен звучаха различни песни. Беше изумително. Енергията в храма е най-силното нещо, което усетих в Делхи. Също имат изумителен атракцион, който с помощта на ЗD ефекти, светлини, звуци и роботизирани восъчни кукли ти дава възможност да извървиш духовния път на техния гуру. Дори имаше момент, в който те качват в истинска лодка и плуваш в река, докато разглеждаш историята на Индия. Беше изумително!”, завърши развълнуваната Миглена. С това обаче приключението й е Индия не е приключило. След Делхи тя отлетя за Коимбаторе – един от големите градове в индийския щат Тамил Наду.
Прави впечатление, че през последните месеци родната мома се е отдала на духовното. Тя заряза светския живот в България и криминалото си минало, за да се посвети на по-висши цели. Или поне така твърди. Мегз винаги е била известна като ексцентрична личност, но сега е станала крайно набожна, ходи по странни семинари и говори като сектантка. В мрежата пишман дизайнерката непрекъснато пише за Всевишния и обяснява доста объркано как е намерила пътя към него. Казва още, че Бог й се е явявал. Заради новите си духовни увлечения тя дори спряла да яде – приемала само течности, а твърдата храна дъвчела по 15 минути и след това изплювала. Последното откровение доста шокира последователите й в инстаграм.
В началото на миналата годината Миглена обяви, че закрива сайтовете си за дрехи и заминава за чужбина. Брюнетката каза, че вече няма вдъхновение да твори и ще се занимава с по-възвисени дела. Говори се, че по този начин се опитала да замете следите от ДДС аферите, които въртеше. Точно по това  време данъчните бяха погнали Каканашева и тя принудително отлетяла за Дубай, уж за да отвори „нова страница в живота си.” Повод за мащабната операция станаха десетките актове за неплатени данъци, съставени на фирмите й.Мегз вече има една условна присъда за имама. Преди 3 години с тогавашният й приятел – криминално проявения Румен Рончев, обявиха джипа й за откраднат, за да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито. С днешна дата Рончев е в затвора по друго обвинение – за трафик на наркотици.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Meгз обикаля Индия сама в търсене на духовното”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си