Mегз сама разкри дали е любовница на арабски шейх (СНИМКА)

„Нямам връзка с дубайски шейх. Пак се опитват да създадат сензация с името ми.“ Така Mегз отвърна на клюката, че люби дубайски шейх, а повод за писанията, че има приказна авантюра е една от последните и снимки в социалната мрежа. Дизайнерката качи собствена рисунка, на която се виждат мъж и жена, приличаща на нея. Тя е облечена българска народна носия, а той в типична за арабите роба „Това е просто рисунка, изработена без никакъв контекст“, поясни Каканашева. Тя замина за Дубай преди повече от половин година и вече работи. Откакто е  там започна да спазва строг режим, да  пречисти душата си. Участва в маратон преди дни. Сега Каканашева има ново начинание. Тя се е записала в училище по летене. „Много съм щастлива. Първо ще летя в тунел с въздух – буквално като птица. Второто ниво е летене с парашут. Ентусиазирана и мотивирана съм за новото ми начинание“, разкри пред „България Днес“, МЕГЗ.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

17 thoughts on “Mегз сама разкри дали е любовница на арабски шейх (СНИМКА)”

  1. Иска ѝ се на грозната селянка, арабски шейх да ѝ сере в устата и да ѝ дава парички. Нема стане, к*рво бедна! Пак дебели дърти бедняци ще те лашкат, където и да отидеш. Надявай се да е арабин поне, а не някой гастарбейтер като тебе там. Сврикаджийка зъбата.

  2. Шейх друг път! Арабите имат вкус, особено богатите! Да но въпроса с какво се издържа остава!

  3. Сама си пуска слухове, сама си ги опровергава,това интересува само жълтурските сайтове за пълнеж на страниците,никой друг.

  4. Прилича на афганистанско цигане-бежанец това зъбато и комплексирано недоразумение.

  5. Иска ѝ се на грозната селянка, арабски шейх да ѝ сере в устата и да ѝ дава парички. Нема стане, к*рво бедна! Пак дебели дърти бедняци ще те лашкат, където и да отидеш. Надявай се да е арабин поне, а не някой гастарбейтер като тебе там. Сврикаджийка зъбата.

  6. Шейх друг път! Арабите имат вкус, особено богатите! Да но въпроса с какво се издържа остава!

  7. Сама си пуска слухове, сама си ги опровергава,това интересува само жълтурските сайтове за пълнеж на страниците,никой друг.

  8. Прилича на афганистанско цигане-бежанец това зъбато и комплексирано недоразумение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си