Менте служителка на БНТ измамила десетки фирми и хора? Снимки + разкрития ТУК

Бившата управителка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна измамничка, ужилила десетки фирми и хора с наглите си схеми, ожалиха се самите те.
 
Последната й жертва е кухнята, приготвяла храна за „Пирогов“ и „Шейново“, която бе набедена, че използва некачествени храни. Именно Стефания Добрева стои зад фалшивите компромати срещу LCS кетъринг, като се оказва, че е прилагала същите очернящи методи и спрямо предишни свои работодатели.
 
Бившата управителка на най-голямата кетъринг фирма у нас е организирала саботаж и умишлено уронване престижа на кухнята. Тя разпространила в медиите снимки от екарисаж камерата, където се съхраняват бракуваните продукти, с твърденията, че се използват за храната в болниците.
 
Докато се подвизавала в LCS кетъринг, Добрева уволнила част от екипа, назначавайки свои хора, които да й сътрудничат в схемите.
 
„Целта й е била да си подготви почвата за кражба на средства и бизнес. Така е процедирала и с бившите си работодатели“, разказват запознати. И дават за пример как си е тръгнала от магазин нонстоп с 2000 лева, за което й е заведен съдебен иск.
 
Била е и служител на голямата верига „Паоло Бутичели“, където пък я уличили в кражба на обувки. В пияно бар Корнер на бул. „Черни връх“, където е работила, собствениците са изпаднали в ужас от Стефания и нейните схеми. Също така и Петя Раева, която е бивш съдържател на кафето и стола в БНТ, е ужасена от схемите и.
 
Иначе публично Стефания Добрева се представя като служител на БНТ, което е поредната й лъжа. Наша проверка показа, че никога не е работила в телевизията, а просто е отговаряла за доставките на храна в БНТ.
 
Всички ощетени от Добрева фирми и лица вече подготвят завеждане на мащабно наказателно производство за кражби, уронване на престиж и нанасяне на материални щети в особено големи размери.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

39 thoughts on “Менте служителка на БНТ измамила десетки фирми и хора? Снимки + разкрития ТУК”

 1. ……ХАХАХА къде ще се видите …….ама ти от къде знаеш че не те знае каква мухла си , готвачката на мухалите

 2. Тази от снимката я познавам лично, и моето впечатление е същото като на колегата който я е наел последно, това нейното са такива евтини схеми, че е крайно време да си намери майстора или всички майстори да се съберат, аз лично ще съдействам на колегата който е предприел мерките …….

 3. Тази от снимката я познавам лично, и моето впечатление е същото като на колегата който я е наел последно, това нейното са такива евтини схеми, че е крайно време да си намери майстора или всички майстори да се съберат, аз лично ще съдействам на колегата който е предприел мерките …….

 4. Тази от снимката я познавам лично, и моето впечатление е същото като на колегата който я е наел последно, това нейното са такива евтини схеми, че е крайно време да си намери майстора или всички майстори да се съберат, аз лично ще съдействам на колегата който е предприел мерките …….

 5. Тази от снимката я познавам лично, и моето впечатление е същото като на колегата който я е наел последно, това нейното са такива евтини схеми, че е крайно време да си намери майстора или всички майстори да се съберат, аз лично ще съдействам на колегата който е предприел мерките …….

 6. Всичко, което мога да ви кажа скъпи приятели е, че Стефания, която си назначи в БНТ тази валя, за касиерка и мъжът и Иво, който играеше роля на готвач беше първото гнездо от кражбите, които замисляше Стефания. Усетих я, че не са и чисти помислите, когато започна да се мазни и да ми казва, че ще станем голямо приятели, но за съжаление с крадци партия не ставам. А тези измислени готвачки, които Стефания беше вербувала с лъжи и измислени обещания, за по красива работа със свободно крадене и без задръжки, които тя ще прикрива ако си траят и и докладват, това което се говори, за нея. Стефания се опита да вербува и мен, но аз със измамници и крадци не контактувам. Просто това беше, жена, която мислеше, че може да мами всички, което и изигра лоша шега. По отношение, за работничките които са и повярвали и ръсеха лъжи пред камерата, мога да кажа само едно, Монтоя беше най мърлявата и неграмотна жена, която незнаеше, за какво идва на работа или да си бърше носа. Другите две не мога да кажа, че са..

 7. Всичко, което мога да ви кажа скъпи приятели е, че Стефания, която си назначи в БНТ тази валя, за касиерка и мъжът и Иво, който играеше роля на готвач беше първото гнездо от кражбите, които замисляше Стефания. Усетих я, че не са и чисти помислите, когато започна да се мазни и да ми казва, че ще станем голямо приятели, но за съжаление с крадци партия не ставам. А тези измислени готвачки, които Стефания беше вербувала с лъжи и измислени обещания, за по красива работа със свободно крадене и без задръжки, които тя ще прикрива ако си траят и и докладват, това което се говори, за нея. Стефания се опита да вербува и мен, но аз със измамници и крадци не контактувам. Просто това беше, жена, която мислеше, че може да мами всички, което и изигра лоша шега. По отношение, за работничките които са и повярвали и ръсеха лъжи пред камерата, мога да кажа само едно, Монтоя беше най мърлявата и неграмотна жена, която незнаеше, за какво идва на работа или да си бърше носа. Другите две не мога да кажа, че са..

 8. Всичко, което мога да ви кажа скъпи приятели е, че Стефания, която си назначи в БНТ тази валя, за касиерка и мъжът и Иво, който играеше роля на готвач беше първото гнездо от кражбите, които замисляше Стефания. Усетих я, че не са и чисти помислите, когато започна да се мазни и да ми казва, че ще станем голямо приятели, но за съжаление с крадци партия не ставам. А тези измислени готвачки, които Стефания беше вербувала с лъжи и измислени обещания, за по красива работа със свободно крадене и без задръжки, които тя ще прикрива ако си траят и и докладват, това което се говори, за нея. Стефания се опита да вербува и мен, но аз със измамници и крадци не контактувам. Просто това беше, жена, която мислеше, че може да мами всички, което и изигра лоша шега. По отношение, за работничките които са и повярвали и ръсеха лъжи пред камерата, мога да кажа само едно, Монтоя беше най мърлявата и неграмотна жена, която незнаеше, за какво идва на работа или да си бърше носа. Другите две не мога да кажа, че са..

 9. Всичко, което мога да ви кажа скъпи приятели е, че Стефания, която си назначи в БНТ тази валя, за касиерка и мъжът и Иво, който играеше роля на готвач беше първото гнездо от кражбите, които замисляше Стефания. Усетих я, че не са и чисти помислите, когато започна да се мазни и да ми казва, че ще станем голямо приятели, но за съжаление с крадци партия не ставам. А тези измислени готвачки, които Стефания беше вербувала с лъжи и измислени обещания, за по красива работа със свободно крадене и без задръжки, които тя ще прикрива ако си траят и и докладват, това което се говори, за нея. Стефания се опита да вербува и мен, но аз със измамници и крадци не контактувам. Просто това беше, жена, която мислеше, че може да мами всички, което и изигра лоша шега. По отношение, за работничките които са и повярвали и ръсеха лъжи пред камерата, мога да кажа само едно, Монтоя беше най мърлявата и неграмотна жена, която незнаеше, за какво идва на работа или да си бърше носа. Другите две не мога да кажа, че са..

 10. Петя Радоева

  Хаха такива хора ме връщат в началото на 90-те години, където всеки си мисли че му е позволено да краде както си иска и няма да има последствия! Наистина как може да сте мълчали толкова време, нали сте готвили за деца!!!! Как сте спали нощем! ( поне това се чудих като гледах репортажа), а явно сте готвили с такава стока( ако е така) защото въпросната управителка си е прибирала хубавите продукти

 11. Петя Радоева

  Хаха такива хора ме връщат в началото на 90-те години, където всеки си мисли че му е позволено да краде както си иска и няма да има последствия! Наистина как може да сте мълчали толкова време, нали сте готвили за деца!!!! Как сте спали нощем! ( поне това се чудих като гледах репортажа), а явно сте готвили с такава стока( ако е така) защото въпросната управителка си е прибирала хубавите продукти

 12. Петя Радоева

  Хаха такива хора ме връщат в началото на 90-те години, където всеки си мисли че му е позволено да краде както си иска и няма да има последствия! Наистина как може да сте мълчали толкова време, нали сте готвили за деца!!!! Как сте спали нощем! ( поне това се чудих като гледах репортажа), а явно сте готвили с такава стока( ако е така) защото въпросната управителка си е прибирала хубавите продукти

 13. ….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял …мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат……..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте…..мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

 14. ….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял …мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат……..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте…..мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

 15. ….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял …мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат……..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте…..мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

 16. ….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял …мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат……..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте…..мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

 17. Vsichki shte budat razoblicheni kato sednat na sledstveniqt stol. Tezi kakvo si mislqt da se blagodarqt che ne sa rabotili pri men, shtqha da usetqt vkusa na izmamata i krajbata. Trqbva da budat osudeni za nazidanie na vsichki kato tqh. To si lichi ot pruv pogled che sa bili grupa za burzo reagiranr. No sa hvanati i otstraneni. Takiva hora sa sram za biznesa i pri nas na moreto gi ima. Vseki si plashta za gqvolutcite. Gledah q i v neta tazi Stefaniq qvno tursi izvestnost s krajbite i izmamite no sega mislq che tova shte e posledno. Presata e noj s dve ostrieta no idva i politciqta i togava vseki si poluchava zaslujenoto.

 18. Vsichki shte budat razoblicheni kato sednat na sledstveniqt stol. Tezi kakvo si mislqt da se blagodarqt che ne sa rabotili pri men, shtqha da usetqt vkusa na izmamata i krajbata. Trqbva da budat osudeni za nazidanie na vsichki kato tqh. To si lichi ot pruv pogled che sa bili grupa za burzo reagiranr. No sa hvanati i otstraneni. Takiva hora sa sram za biznesa i pri nas na moreto gi ima. Vseki si plashta za gqvolutcite. Gledah q i v neta tazi Stefaniq qvno tursi izvestnost s krajbite i izmamite no sega mislq che tova shte e posledno. Presata e noj s dve ostrieta no idva i politciqta i togava vseki si poluchava zaslujenoto.

 19. Vsichki shte budat razoblicheni kato sednat na sledstveniqt stol. Tezi kakvo si mislqt da se blagodarqt che ne sa rabotili pri men, shtqha da usetqt vkusa na izmamata i krajbata. Trqbva da budat osudeni za nazidanie na vsichki kato tqh. To si lichi ot pruv pogled che sa bili grupa za burzo reagiranr. No sa hvanati i otstraneni. Takiva hora sa sram za biznesa i pri nas na moreto gi ima. Vseki si plashta za gqvolutcite. Gledah q i v neta tazi Stefaniq qvno tursi izvestnost s krajbite i izmamite no sega mislq che tova shte e posledno. Presata e noj s dve ostrieta no idva i politciqta i togava vseki si poluchava zaslujenoto.

 20. Vsichki shte budat razoblicheni kato sednat na sledstveniqt stol. Tezi kakvo si mislqt da se blagodarqt che ne sa rabotili pri men, shtqha da usetqt vkusa na izmamata i krajbata. Trqbva da budat osudeni za nazidanie na vsichki kato tqh. To si lichi ot pruv pogled che sa bili grupa za burzo reagiranr. No sa hvanati i otstraneni. Takiva hora sa sram za biznesa i pri nas na moreto gi ima. Vseki si plashta za gqvolutcite. Gledah q i v neta tazi Stefaniq qvno tursi izvestnost s krajbite i izmamite no sega mislq che tova shte e posledno. Presata e noj s dve ostrieta no idva i politciqta i togava vseki si poluchava zaslujenoto.

 21. Не зная как може да си толкова дебелоочие, че да правиш свади и да обвиняваш шефа си. Вие скъпи псевдо готвачки как не ви е срам Господ да ви убие как може да обвинявате друг за вашите постъпки. Шефа ви ли готвеше защо като готвехте тези болумачи не подадохте сигнал а хоп хванаха ви че крадете и не ставате за нищо и веднага плюене. Ако съм на вашият шеф на местото ще ви съдя до дупка не можете да разберете че вие носите отговорност за деянията си никой на сила не може да ви накара да готвите и да мълчите че работите с некачествени продукти и мухал. Мухал сте вие защото сами си признавате пред камера че сте изпращали такава храна приготвена от вас не от шефа ви. Много сте прости ще лежите всички в затвора защото за такива като вас не е нужно да са на свобода и дори да бъдат допускани до хранителни заведения. Възмутен съм от мърши като вас. Вие скъпи готвачки не сте готвачки а помияри с нисък морал и необразованост. Съд за вас.

 22. Не зная как може да си толкова дебелоочие, че да правиш свади и да обвиняваш шефа си. Вие скъпи псевдо готвачки как не ви е срам Господ да ви убие как може да обвинявате друг за вашите постъпки. Шефа ви ли готвеше защо като готвехте тези болумачи не подадохте сигнал а хоп хванаха ви че крадете и не ставате за нищо и веднага плюене. Ако съм на вашият шеф на местото ще ви съдя до дупка не можете да разберете че вие носите отговорност за деянията си никой на сила не може да ви накара да готвите и да мълчите че работите с некачествени продукти и мухал. Мухал сте вие защото сами си признавате пред камера че сте изпращали такава храна приготвена от вас не от шефа ви. Много сте прости ще лежите всички в затвора защото за такива като вас не е нужно да са на свобода и дори да бъдат допускани до хранителни заведения. Възмутен съм от мърши като вас. Вие скъпи готвачки не сте готвачки а помияри с нисък морал и необразованост. Съд за вас.

 23. Не зная как може да си толкова дебелоочие, че да правиш свади и да обвиняваш шефа си. Вие скъпи псевдо готвачки как не ви е срам Господ да ви убие как може да обвинявате друг за вашите постъпки. Шефа ви ли готвеше защо като готвехте тези болумачи не подадохте сигнал а хоп хванаха ви че крадете и не ставате за нищо и веднага плюене. Ако съм на вашият шеф на местото ще ви съдя до дупка не можете да разберете че вие носите отговорност за деянията си никой на сила не може да ви накара да готвите и да мълчите че работите с некачествени продукти и мухал. Мухал сте вие защото сами си признавате пред камера че сте изпращали такава храна приготвена от вас не от шефа ви. Много сте прости ще лежите всички в затвора защото за такива като вас не е нужно да са на свобода и дори да бъдат допускани до хранителни заведения. Възмутен съм от мърши като вас. Вие скъпи готвачки не сте готвачки а помияри с нисък морал и необразованост. Съд за вас.

 24. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 25. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 26. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 27. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 28. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 29. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 30. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 31. Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

 32. Познавам въпросната Стефания,работихме заедно преди време…пълна измамница!!! Работодателите ни бяха супер коректни хора,но….тя открадна оборота и си тръгна…просто така,това са схемите и. Беше пошла и арогантна личност,която непрекъснато създаваше интриги и напрежение между персонала и собствениците. Дано си получи заслуженото!! Много лош човек и неблагодарен служител

 33. Познавам въпросната Стефания,работихме заедно преди време…пълна измамница!!! Работодателите ни бяха супер коректни хора,но….тя открадна оборота и си тръгна…просто така,това са схемите и. Беше пошла и арогантна личност,която непрекъснато създаваше интриги и напрежение между персонала и собствениците. Дано си получи заслуженото!! Много лош човек и неблагодарен служител

 34. Познавам въпросната Стефания,работихме заедно преди време…пълна измамница!!! Работодателите ни бяха супер коректни хора,но….тя открадна оборота и си тръгна…просто така,това са схемите и. Беше пошла и арогантна личност,която непрекъснато създаваше интриги и напрежение между персонала и собствениците. Дано си получи заслуженото!! Много лош човек и неблагодарен служител

 35. Познавам въпросната Стефания,работихме заедно преди време…пълна измамница!!! Работодателите ни бяха супер коректни хора,но….тя открадна оборота и си тръгна…просто така,това са схемите и. Беше пошла и арогантна личност,която непрекъснато създаваше интриги и напрежение между персонала и собствениците. Дано си получи заслуженото!! Много лош човек и неблагодарен служител

 36. Тази жена ако мога така да я нарека е най голямата измамница и мошеничка, дължи на моят приятел пари и винаги се прави на луда. Зная от познати и приятелки, че е много коварна крадла и измамница. Внимавайте с тази псевдо жена, нечистоплътна, двулична и много лъже. Дано си намери майстора, защото тя не се спря. Отвратителна и нагла жена. Дайте и, това което заслужава.

 37. Тази жена ако мога така да я нарека е най голямата измамница и мошеничка, дължи на моят приятел пари и винаги се прави на луда. Зная от познати и приятелки, че е много коварна крадла и измамница. Внимавайте с тази псевдо жена, нечистоплътна, двулична и много лъже. Дано си намери майстора, защото тя не се спря. Отвратителна и нагла жена. Дайте и, това което заслужава.

 38. Тази жена ако мога така да я нарека е най голямата измамница и мошеничка, дължи на моят приятел пари и винаги се прави на луда. Зная от познати и приятелки, че е много коварна крадла и измамница. Внимавайте с тази псевдо жена, нечистоплътна, двулична и много лъже. Дано си намери майстора, защото тя не се спря. Отвратителна и нагла жена. Дайте и, това което заслужава.

 39. Тази жена ако мога така да я нарека е най голямата измамница и мошеничка, дължи на моят приятел пари и винаги се прави на луда. Зная от познати и приятелки, че е много коварна крадла и измамница. Внимавайте с тази псевдо жена, нечистоплътна, двулична и много лъже. Дано си намери майстора, защото тя не се спря. Отвратителна и нагла жена. Дайте и, това което заслужава.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани