Мижав интерес: Никой не дава 600 бона за къщата на Милко Калайджиев

Търгът на НАП пропадна заради липса на кандидати 
Отписал съм имота, не искам да си тровя нервите, категоричен е мустак №1 на републиката  Никой не иска да купи къщата за гости на чалга звездата Милко Калайджиев, научи ”България Днес”.
Имотът му в свиленградското село Мезек беше конфискуван за дългове и пуснат за продажба от Националната агенция по приходите (НАП), но заради мижав интерес търгът пропада.
Тайното наддаване за луксозната двуетажна сграда на изпълнителя на ”Я елате, пиленца, при батко” беше насрочено за 15 май, а стартовата цена за къщата бе 600 000 лв.”Продажбата на имот и къща за гости за алтернативен селски туризъм в село Мезек, обявен чрез търг с тайно наддаване по реда на Данъчно-осигурителен процесуален кодекс за дата 15 май 2023 г., от публичен изпълнител при Териториална дирекция на НАП-Пловдив, офис Хасково, не е реализирана. Причината за това е липсата на постъпили предложения за участие в търга до обявения краен срок за подаването им, а именно 5 май 2023 г.”, съобщи за ”България Днес” Диана Пусалска, експерт комуникации от данъчната агенция под тепетата.
Милко не се интересува от това дали ще му вземат имота В края на 2019 г. беше обявено, че къщи за гости у нас ще трябва да върнат общо 46,4 млн. лв. като резултат от проверката на Държавен фонд ”Земеделие” на всички обекти, които са направени с европари по програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 година. Вследствие на тази проверка беше обявено, че Калайджиев също трябва да върне около 304 000 лева за неизпълнение на бизнес плана. След като Милко отказал да даде парите, имотът му бил иззет.
Никой не иска да дава 600 000 лв. за къщата Певецът разказа пред медията ни, че е изморен от разправии с държавни институции и няма сили да води повече дела срещу тях.
”Не ме интересува и не искам да знам какво се е случило на този търг. Отписал съм къщата за гости и не мога да си тровя нервите с нея. Да правят каквото искат”, категоричен е пред ”България Днес” легендарният певец.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си