Милен Цветков преди смъртта си: Няма да умра от коронавирус! (Жената на журналиста разкрива за последните му мигове)

Три месеца след смъртта на Милен Цветков половинката му Милена Иванова разкри за последните часове на журналиста, видя HotArena.С прочувствено послание нумероложката сподели какво са си казали двамата малко преди журналистът да излезе от дома им и повече никога да не се върне.Милен, който загина навръх Великден, пометен от дрогиран младеж, се е шегувал, че коронавирусът няма да го повали. Известният с чувството си за хумор и пиперлив език телевизионер е успявал да намери утеха в самоиронията във времето, когато заразата тепърва навлизаше в страната ни.”Три месеца без теб, любов моя! В последния ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш: ”Помниш ли?”. Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка: ”Знаеш ли, любов, понеже ти си по-млада от мен, най-вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, затова се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност!” – разказва жената на Милен, която още не може да повярва, че съдбата й отне любимия й.В последните две години журналистът е поддържал отношения с Милена, която по професия е нумеролог. Тя дори е гостувала в предаването му, докато той все още имаше ефир в Нова телевизия, пише ”България Днес”.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Милен Цветков преди смъртта си: Няма да умра от коронавирус! (Жената на журналиста разкрива за последните му мигове)”

  1. Avatar

    Много го обичах. Гледах почти всички предавания. ЖАЛКО ЗА НЕГО. Почивай в мир.

  2. Avatar
    Какъв нумеролог,бе?

    Като е професионален нумеролог, толкова ли не е могла да “види“ съдбата на Милен и особено в деня- същата последна сутрин, за която казва, че са били заедно?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани