Мистерия с годините на скандалната Антония Петрова

 

Редакторска плесница

 

 

Антония Петрова май ще се окаже новата Лили Иванова, която се срамува от годините си е вечно се изкарва по-млада, отколкото е в действителност.Читателски сигнал ни довери, че скандалната миска, която обожава да носи животни и да ги яде, лъже за възрастта си.

 

 

„Антония Петрова е втората Лили Иванова! Бяхме с нея в един клас и нито тя, нито аз сме на 27 г., а на 32!!”, писа до HotArena.net наша читателка.

 

 

Дали?

 

 

Дали е вярно – не можем да сме сигурни. Вариантите в полза на Антония Петрова са:

1. Читателката да лъже, че е учила с миската;

2. Антония Петрова да е изостанала в училище с няколко години.

 

 

Дори и да е така, човек не бива да се срамува от възрастта си! На 15 или на 55 – ти си толкова млад, колкото се чувстваш. Лили Иванова трябва да е горда с възрастта си, а не да я крие, като предизвиква негодуванието на хората. Антония Петрова пък дори и да е на 32, както твърди нашата читателка, пак си е млада и не би трябвало да има причина да крие или да се срамува.

 

 

Освен ако…

 

 

Освен ако не нарушава регламента за участие в конкурса Мис България. Ако Антония Петрова наистина е на 32 г. в момента, то, когато е участвала в състезанието, е била на 29 г., а не на 25! Ограничението за участничките в Мис България е до 25-годишна възраст.

 

 

Нарушила ли е регламента Антония Петрова? И ако е така – как е успяла да излъже комисията? Какво пише в личната карта на миската? Какво е ЕГН-то й? Направили ли са от комисията компромис заради „престареличката” за конкурс Антония Петрова?

 

 

Истинска мистерия цари около годините на скандалната миска, но колкото повече се замисляме, толкова повече осъзнаваме, че Мис България 2009 не изглежда на 27 години. Вие как мислите?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си