Митьо, от толкова лизане, зъби няма да останат в устата ти!

Великотърновският зевзек Митьо Пищова, който не блести с особен чар, се сбогувал с един от кучешките си зъби. Любимецът на народа, както сам определя себе си, правил френска любов с млада студентка и преди да я докара до оргазъм, изплюл един от зъбите си върху интимните части на девойката. 

 

Ако не друго, Пищова поне е забавен с постоянните си напъни да привлече вниманието на хората върху себе си. 150-килограмовият бизнесмен често се разкарва из Велико Търново с яркозелен костюм и предизвиква широки усмивки. Непрекъснато се хвали, че спи с най-хубавите мадами, като повечето от тях, по думите му, са студентки.

 

„Пиленцетата ме обожават“, подхилква се той и споделя, че спалнята му е огласяна от красиви жени. Освен всичко друго, от него самия разбираме, че умее да доставя удоволствие на мадамите и често ги „награждава“ със страстно лизане и… обилно количество слюнка в междукрачието. Но това вече създава проблеми на Пищова и той казва, че е изгубил един от кучешките си зъби, докато правил френска любов.

 

„Чиче, ти сигурен ли си, че си лизал интимните части на жена, бе? Май по-скоро си сънувал розов сън, паднал си от леглото и си си счупил зъба“, закача се форумец.

 

А истината научаваме от приятелите на болярина – той изпитвал „алергия“ към зъболекарския стол и затова от години не посещавал своя стоматолог. Също така, не поддържал никаква устна хигиена и само се тъпчел със сладки храни, които допълнително разрушили зъбите му.

 

Но Пищова се прави на интересен и гордо заявява, че си е изгубил зъба заради буйна френска любов. Ще се направим, че му вярваме и само ще си позволим да му дадем един приятелски съвет: Митьо, внимавай! От толкова лизане, зъби няма да останат в устата ти!

 

Ани Милова

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.
Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Митьо, от толкова лизане, зъби няма да останат в устата ти!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си