Нагласен ли е „Гласът на България”?

Редакторска плесница
 
 
„The voice of Bulgaria” май ще се окаже Гласът на Слави, защото си подбира и пробутва кадри от предишни свои риалити предавания. Тези съмнения на зрителите се прокрадват по форумите заради твърде честата поява на познати лица от минали конкурси на Дългия.
 
 
Една от кандидатките за Глас номер 1 у нас пък разкри пред медиите, че е била измамена и че в шоуто има нагла корупция. Вярно ли е? И ще се окаже ли „Гласът на България” поредната нагласена история, която само цели да лапне левчетата на зрители от SMS-и?
 
 
Познати таланти и хора на Слави
 
 
„Слави пробутва протежетата си в „Гласът на България“, писа сайтът за журналистически разследвания Razkritia.com. Според електронното издание много от лицата, допуснати до следващия кръг в „Гласът на България”, вече са известни на публиката от предишни предавания – все на Слави.
 
 
Факт е, че например любимката на Дългия – ромска певица Роксана от „Стани поп фолк звезда” на Слави, пя и на сцената на „Гласът на България”. Роксана влезе в отбора на Ивана.
 
 
Факт е и че Мелинда, която избра да пее в отбора на Миро в „Гласът на България”, имаше запомнящо се участие в „Пей с мен” – друг музикален формат на Слави.
 
 
И трите са любимки на Дългия!
 
 
И още един факт – небезизвестната Райа Андреева, която стигна до финала на „Танцувай с мен 3-стаен” (отново продуцирано от Слави), ще радва окото в следващия кръг на „Гласът на България”. Тя участва в конкурса с песента „Детелини” и се представи почти слабо, но Ивана и Мариана Попова я пуснаха напред.
 
 
Участничка: „Всичко е нагласено и корумпирано”
 
 
43-годишната участничка от Враца Снежана Христова твърди от първо лице, че „Гласът на България” е нагласено шоу. Пред в. „Конкурент” жената разказва как пред очите й са били одобрени хора, които не са пели пред журито. „Едно момиче от „Мюзик айдъл” продължи напред, без да излиза дори на сцената”, разкри Снежана.
 
 
Тя разказва още и колко обидно се е отнесло журито с нея и как била задължена да изпее песен на Ивана. Кирил Маричков се обърнал, заявявайки, че я иска в отбора си, но Мариана Попова се нахвърлила срещу нея, наричайки я самовлюбена. Снежана не била допусната напред.
 
 
Дали „Гласът на България” е нагласен или корумпиран, HotArena.net не се наема да твърди. Ние само задаваме горещи въпроси, които търсят отговор сред вас, нашите читатели.
 
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си