Натали Трифонова скоро ще казва времето по пеперудка (Зрители атакуват СЕМ със сигнали срещу разголената синоптичка)

По 50 сигнала месечно идват в медийния регулатор срещу разголената синоптичка, тя подозира кални номера от Никол Станкулова
 
Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) масово игнорират адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени зрители за драстично късите поли, с които се явява на екран синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова, научи „Уикенд“.
 
Знойната блондинка изненадващо се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето, писа „Уикенд”.
„Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. Във всички възмутени писма на граждани неизменно се посочва, че минижупите на синоптичката едва прикриват интимните й части и развращават подрастващото поколение. В повечето сигнали се настоява, че Натали Трифонова трябва да бъде принудена да се приведе в по-благоприличен вид от СЕМ чрез налагане на административни глоби на Би Ти Ви“, признава източник на „Уикенд“ от администрацията на регулаторния орган.
Множеството възмутени сигнали срещу разгологъзената рано сурин Натали обаче отиват в „кръглата папка“, тоест в кофата. От СЕМ лаконично отговаряли на сигналите на граждани, че регулаторния орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.
Из нюзрума на Би Ти Ви обаче върви горещата клюка, че доскорошната новинарка от телевизията и настоящ член на СЕМ Габриела Наплатанова дискретно поставила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. Наплатанова помолила неофициално Хекимян да удължи „само с два пръста“ късите поли на блондинката заради бума от сигнали, които зрителите пращат срещу нея.
„Натали категорично отказа да се съобрази с устната препоръка на СЕМ относно дължината на минижупите и тоалетите си. Според нея сигналите идват от завистливи конкурентни синоптички от други телевизии, които разполагат с финансов ресурс да организират изпращането на множество писма срещу нея в СЕМ“, твърди източник на „Уикенд“ от Би Ти Ви. По всяка вероятност визираната конкурентка на Натали е Никол Станкулова. В телевизионните среди отдавна се мълви, че двете най-красиви и одумвани синоптички в страната не могат да се понасят и то не само заради факта, че работят в конкурентни телевизии.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

26 thoughts on “Натали Трифонова скоро ще казва времето по пеперудка (Зрители атакуват СЕМ със сигнали срещу разголената синоптичка)”

 1. Наистина ли има хора, които се занимават с облеклото на Натали Трифонова? То пълно с разголени фолкаджийки и тийнейджърки, чиито родители позволяват да ходят полуголи, нагримирани тежко и с нокти по 10 см, тръгнали да се оплакват от облеклото на Трифонова!

 2. Не гледам прогнозата за времето по никоя телевизия та такива златотърсачки не ме интересуват ако ще и голи да я четат.

 3. Вие, ако видите какви синоптички имат хората по света, Наталито ще ви се стори като монахиня.

 4. На екран не й отиват,бутовите й седят едри като я пуснат само по сако….

 5. Тези които се занимат с това не са хора а жълти мисирки и си запълват страничките с глупотии.Прочетете материалчето пуснато вчера за сръбски треньор Люпко Петрович в същия раздел и ще ви стане ясно защо пиша този коментар.

 6. Иванов А А

  Натали завижда на Никол и я обвинява но да помисли дали пък тоя дето я издигна – баце, сега е решил да я разкара от Бтв защото си има нова звезда – ванина Недкова. Натали ще я изритат от Бтв скоро помнете ми дъмара

 7. Наистина ли има хора, които се занимават с облеклото на Натали Трифонова? То пълно с разголени фолкаджийки и тийнейджърки, чиито родители позволяват да ходят полуголи, нагримирани тежко и с нокти по 10 см, тръгнали да се оплакват от облеклото на Трифонова!

 8. Не гледам прогнозата за времето по никоя телевизия та такива златотърсачки не ме интересуват ако ще и голи да я четат.

 9. Вие, ако видите какви синоптички имат хората по света, Наталито ще ви се стори като монахиня.

 10. На екран не й отиват,бутовите й седят едри като я пуснат само по сако….

 11. И защо трябва да гледаме синоптичките по света?Това е отживелица за ръко’бойци или неграмотни само,интелигентния човек не си губи времето с такива неща.

 12. Тези които се занимат с това не са хора а жълти мисирки и си запълват страничките с глупотии.Прочетете материалчето пуснато вчера за сръбски треньор Люпко Петрович в същия раздел и ще ви стане ясно защо пиша този коментар.

 13. Коментарът ми се отнася за първият читател писал под номер 1-на въпроса му …има ли хора които се занимат с облеклото на Натали Трифонова.

 14. Иванов А А

  Натали завижда на Никол и я обвинява но да помисли дали пък тоя дето я издигна – баце, сега е решил да я разкара от Бтв защото си има нова звезда – ванина Недкова. Натали ще я изритат от Бтв скоро помнете ми дъмара

 15. Тя Никол Станкулова поне беше красива, когато беше млада. А това нещо е само фалш. На зъбите има фасети, косата и е перхидролирана, с два тона грим, почти гола и с неуместно събразнително поведение, което не отива на никоя уважаваща себе си жена, която иска да бъде часто от обществото като равностойна личност. Аз не бих я поканила в дома си, или при децата си. Не бих я питала за мнението и за каквото и да е. Остава и компанията на цогатите дедета.

 16. Не и ли омръзна?

  Порно звездата на БТВ, заради която уволниха Христина Балинска, която наистина е синоптик по образование и професия. Освен това тая зъбла по красота с Павлета Терзийска и Ева Кикерезова не мога да я сравнявам

 17. Тя Никол Станкулова поне беше красива, когато беше млада. А това нещо е само фалш. На зъбите има фасети, косата и е перхидролирана, с два тона грим, почти гола и с неуместно събразнително поведение, което не отива на никоя уважаваща себе си жена, която иска да бъде часто от обществото като равностойна личност. Аз не бих я поканила в дома си, или при децата си. Не бих я питала за мнението и за каквото и да е. Остава и компанията на цогатите дедета.

 18. Не и ли омръзна?

  Порно звездата на БТВ, заради която уволниха Христина Балинска, която наистина е синоптик по образование и професия. Освен това тая зъбла по красота с Павлета Терзийска и Ева Кикерезова не мога да я сравнявам

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си