Непростимо! Защо децата ни мечтаят да станат проститутки?

 

Редакторска плесница

 

 

Въпрос към 10-годишно момиченце: „Каква искаш да станеш, като пораснеш?”.

Отговор: „Проститутка или сводница”.

 

 

Брутално, но факт! Българските момиченца не бленуват един ден да бъдат балерини. Те нямат стандартните мечти на всяко дете – да станат лекарки, актриси, певици… Но и те, като другите дечица, искат един ден да станат като мама – проститутки! Недопустимо е! Непростимо е! Но е реалност в България!

 

 

Това е престиж!

 

 

„Да си проститутка или сводник в Сливен е престиж и мечта на всеки втори тийнейджър”, разкри тревожната статистика секретарят на Комисията за борба с трафика на хора Антоанета Василева. Тя алармира, че заради ниския стандарт на живот в Сливен, основният „поминък” в града е проституцията. Само така хората могат да си изкарват хляба. Жените – като си продават телата, а мъжете – като им сводничат.

 

 

По-зловещото в тази статистика е друго! А именно, че децата на тези жени също знаят, очакват и мечтаят един ден да тръгнат по техния път. Тийнейджърите са с ясното съзнание, че ако искат да водят що-годе нормален живот, трябва да започнат да проституират. В Сливен алтернатива няма!

 

 

Но дали проблемът е само там?! Нима в останалите градове жителите на България са цъфнали и вързали? Ще кажете: „Ама платеният секс не е проблем само у нас. По целия свят този бизнес се развива”. Но в България проблемът не е толкова в проституцията, а защо тя се приема като единствен метод за прехрана. И най-вече – защо децата ни мечтаят един ден да правят секс за пари?!

 

 

Парадоксът не се поражда само от възпитанието или ценността система на родителите. Иде от малката бедна държавица, в която не живеем, а съществуваме. Пардон – проституираме!

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си