Ники Илиев снима „Завръщане” с 2 години закъснение

Ники Илиев най-накрая се заема с работа по втората част на най-гледания си филм до момента – „Завръщане”, в който работи заедно с Башар Рахал, узна HotArena. Благодарение на мощното звездно участие в част едно лентата стана истински хит по кината преди пандемията и двамата партньори веднага започнаха да пишат сценарий за продължение. Те успяха да спечелят 25 000 лева субсидия от община Бургас, обещавайки да включат в продължението сцени на морето.В същото време намериха достатъчно спонсори, за да платят разходите по бъдещата лента. Но пандемията и бременността на една от актрисите – Евелин Костова, забави плановете им за работа. Филмът трябваше да тръгне по кината в средата на февруари, но заради непредвидените обстоятелства проектът бе поставен на пауза. Преди дни обаче режисьорът разкри, че отново се заема със „Завръщане” 2. Той дори показа първата страница от сценария на филма. Очаква се обаче снимките да започнат чак когато времето се затопли, за да имат хубави морски кадри, в които актьорите и най-вече актрисите да са по бански. А готовият филм сигурно ще е по екраните чак догодина, пише Уикенд.

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Ники Илиев снима „Завръщане” с 2 години закъснение”

  1. Ужасен ужасон.Пак ли цялата Башарова рода ще участва?Да извика и брат’чедите си от арабския свят да съвсем да стане негледаема тази боза.Горкият Ники Илиев наивен,използват го приятелите му.

  2. Гола вода са филмите му..

    Аз не можах да ги изгледам….слаб и като сюжети и като игра….sorry..

  3. На мен ми харесва Ники Илиев. И като момче беше готин и като мъж стана много секси и е кадърен. Да , от известна фамилия е. И какво?! Всички знаят коя е майка му , но дори тя – професорката по дерматология не можа да му помогне за проблемите с кожата , но пак е хубав . Чичо му е актьор и какво от това.
    А затова че е млад, красив , талантлив, здрав , умен и успешен си заслужи и малко злочестина . Лъжицата катран в казана с мед изигра Саня ..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани