Пишман-водещият от Перник атакува отзад

Пишман-водещият от Перник Христо Миловски обича да оножда девойките отзад. Поне това личи от снимката, с която HotArena.net се сдоби. 

 

 

На нея печално известният ”журналист” показва коя е била предпочитаната му поза, когато се е любил с вече бившата си приятелка, също от Перник.

 

 

Миловски придоби трагико-комична слава покрай ”интервюта” си заедно с ”продуцента” му Кристиян Иванов в предавания, неизлъчени по пернишката телевизия ”Кра-Кра”. По онова време срещу семейния статус на Христо стоеше ”обвързан” с девойката на снимката, чието име умишлено спестяваме. 

 

 

След като възлюбеният й стана за смях пред цяла България, момичето явно е прекратило връзката си с него, тъй като според статусите и на двамата те вече са необвързани.

 

 

В интервюто, с което му се смя цялата република, Миловски задава моногонни лексиконни въпроси на бившия вратар Славчо Тошев и експриятелката му Вивиан в рубриката ”Интимно”, на чиито отговори реагира с ”Браво” и ”Добре”.

 

 

След нефелните изяви на Миловски и Иванов пернишката телевизия ”Кракра” се закани да ги даде на прокурор за уронване престижа на медията.

 

 

Преди година Цветков уредил заснемането на няколко издания на предаването ”На обяд” в студиото на ”Кракра”, но управата на телевизията не се наела с обещание да му даде ефир. 

 

 

След като от ”Кракра” категорично отказала да излъчат буламачите, забъркани от Миловски и Цветков, последният пуснал предаванията в интернет, като същевременно ги представял за продукцията на пернишката медия.

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си