Писмо до умрял: 24 години разследват кражба на телевизор от дома на жената на Ицко Финци

Цели 24 години са разследвали кражбата на телевизора от дома на съпругата на актьора Ицко Финци – Лиза Боева, разкри самата тя.
 
”Със сълзи се смях като прочетох решението на Софийска районна прокуратура, а най-смешно беше, че мога да обжалвам в 7-дневен срок”, споделя пред „Телеграф“ Лиза.
 
„Преди минути ми връчиха решение от Софийска районна прокуратура: ”наказателното преследване се погасява, ОИМ не установяват извършителя на деянието, няма привл. към НК отговорно лице”. Дата: 01.11.2022 г, подписано: прокурор Пл. Рашков. Става дума за образувано съдебно производство на 6.11.1998 г. за откраднат от дома цветен телевизор ”Панасоник”.
Образувано е съдебно производство преди  24 години, баба ми е починала преди 22 години. Носят постановлението на съда днес… с уточнението ”можете да обжалвате в 7-дневен срок. Мисля да пиша до арменския поп“, написа във Фейсбук съпругата на Ицко Финци.
Тя разказа, че пощаджийката, с която се знаели по физиономия, и носила писмо за Бонка Боева: Казах й, че баба е починала преди 22 години. Отворих го пред нея и започнах да смея. Като й отговорих защо, жената каза, че през последните месеци само такива писма разнася. Даже в коментарите във Фейсбук мой приятел написа, че получил същото за обирането му през 1999 година. ”Отмятат 98-ма и 99-та. Скоро ще влезем в 21-ви век”, добави той. Като се обадих на баща ми да му прочета документа, той си спомни, че тогава съседи са описали извършителите, както са дали марка и номер на колата, с която са избягали,” И нищо толкова години казва Лиза Боева.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Писмо до умрял: 24 години разследват кражба на телевизор от дома на жената на Ицко Финци”

  1. Мили боже, българското правосъдие и разследващите са МНОГО БЪРЗИ И ТОЧНИ, Е НЯМА ТАКАВА ПОДИГРАВКА. СЮЖЕТ ЗА ДОСИЕТА Х или разследване на изчезналите ДОЙЛ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си