Правят мръсно на Ирина Тенчева

Ирина Тенчева е извън кожата си от гледката на боклук, фасове, празни пластмасови чаши пред ресторанта й.”Всяка сутрин в предверието на ресторанта намирам това… И продължавам да се изненадвам! Откакто сме тук, правим така, че на хората да им е приятно да поседнат при нас, дори без да са наши гости. Никого не сме отпратили. Никога. Защо  са такива мърлячи?!”,  тюхка се  половинката на тв продуцента Иван.
 

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Правят мръсно на Ирина Тенчева”

  1. Ирина, просто затвори ресторанта и няма да се налага да се тюхкаш. От тюхкане излизат бръчки. Иван бръчки не обича. Хората да спрат да хвърлят фасове… знаеш, че е трудна задача.

  2. ох. тая иринка-няма угодия..и пред нас така-ама не съм принцеса и си почиствам..и да кажа по радиото-все тая..разглезените жени са така-а за ти дето работят по на няколко места-глезене няма. почистват и продължават…ама най-добрата майка не го може..

  3. Не съм и фен на Ирина но е права за мърлячите които висят или клечат пред заведения,магазини и спирки с цигари и пластмасови чаши кафе и ги захвърлят където им падне.Циганска работа е това.За съжаление и българи се циганизираха.

  4. Не са случайни минувачи бе. С две приятелки се наговорихме да хвърляме угарки пред заведението. Обичаме да гледаме как Ира мете и се мръщи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани