Преслава прекрати майчинството на Десислава! А Митко Пайнера съвсем я закъса, печалбите му се стопиха

Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на „Пайнер“ Митко Димитров заради тежки проблеми и непредвидени ситуации, които застигнаха най-големите му звезди, узна HotArena.
 
Заради настъпилата криза и оределите редици в компанията инженерът се обадил на прясно родилата Десислава и ултимативно настоял тя да се върне на сцената и да поднови скоропостижно участията си.
 
Деси е в майчинство от миналата есен и планираше да хване пак микрофона чак след година. След строгото обаждане обаче набързо потърсила бавачки за сина си и хукнала по нощните клубове, тъй като имало опасност да изхвърчи от фирмата, пише „Галерия“.
 
Бебето й е едва на шест месеца и има нужда от грижите на майка си, но тя се принудила да го остави в чужди ръце. Това от една страна било добре и за нея, тъй като семейният бюджет доста закъсал, откакто тя слезе от сцената. Спешното й завръщане било наложително заради Преслава, която е в отпуск по майчинство.
 
Златната кокошка на Митко Пайнера чака първото си дете и поне до края на годината е аут от компанията. Преси прибираше най-големите хонорари, а немалка част от тях отиваше в касата на „Пайнер“.
 
Другата оборотна певица от фирмата – Галена, врътна кофти номер на шефа си. Тя реши, че ще работи само 3 дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. През останалото време искала да бъде със семейството си и да възпитава сама синовете си. Така тя се разписва с едва 12 участия на месец, което е нищожно за топ изпълнителка като нея.
 
Мария е изгубила позициите си в жанра и към нея, от страна на клубовете, има все по-малък интерес, почти никакъв. В края на месец май Емилия пък претърпя тежка катастрофа и заради загубата на сина на годеника й, излезе в траур за повече от месец. Преди седмица тя ги поднови, но помолила Митко Димитров да не я затрупва с ангажименти, тъй като е психически нестабилна.
 
Анелия, Джена и Емануела буквално износиха фирмата на плещите си и бачкат на пълни обороти. Трите вкупом обаче не можели да запълнят финансовите дупки. Шефът на чалгата незабавно трябва да се огледа за нови попълнения, или рискува да фалира.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си