Прическа за всеки ден с коса на пластове

Отчаяно търсите промяна на прическата си, защото все ви се струва, че косата ви е сплескана и никога няма добра форма? Е, това може е щастливият ви ден. Предлагаме ви полезни идеи за различни видове прически на пластове. С тяхна помощ косата ви ще придобие съвсем нов вид – с много повече обем и ще е лесна за оформяне. Ако от доста време сте с дълга равна коса, вече е дошъл моментът да промените това!

 

 

Пластовете са много популярен стил, който подхожда най-много на хора с дълги прави коси. Открояват се, ако косата е права, а не чуплива или къдрава. Може да изпробвате подчертани пластове.

 

 

Скъсете, ако имате тясно лице

 

 

Късите пластове са подходящи за хора, които имат малки и тесни лица, изразени скули и не много широко чело. В този случай, косата наистина е доста къса, като най-късият пласт достига челото. Дължината постепенно се увеличава, докато достигне края, който обикновено свършва точно над врата. При тази подстрижка е удачно използването на гел за коса за постигане на обем.

 

Универсално без бретон

 

 

Средно-дългите пластове са стил, който подхожда почти на всяко лице. На гърба, косата достига малко под линията на раменете и е равна. Отпред, най-късият пласт достига скулите и постепенно се оформя като рамка около лицето. Обикновено челото е открито, като косата е разделена на път по средата. С малко лак за коса или гел, може да се постигне един наистина елегантен външен вид и да се придаде хубав обем.

 

 

Изтъняване в края

 

 

Дългите пластове са за тези, които не искат да намаляват дължината на косата си. Косата е с много меки и деликатни пластове. Най-късия започва под брадичката и постепенно дължината се увеличава странично и към гърба, докато достигне максималната дължина. Подходяща прическа за продълговати и овални лица. Обикновено косата леко се подвива навътре и придава много елегантен вид.

 

 

Оставете я дълга

 

 

Дългата коса има голямо предимство пред късата коса. Жените с дълга коса могат да изпробват толкова много и различни стилове, като конска опашка, кокове, плитки, или може просто да се остави свободно пусната. Една от най-популярните прически за дългата коса е фризурата на пластове. Тя може да бъде направена и без да се намалява дължината на косата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си