Радина Кърджилова била хулиганката на НАТФИЗ

Бг-киното можеше и да няма Радина Кърджилова, ако преди време ректорите на НАТФИЗ бяха изпълни намерението си да я изключат от театралната академия заради… хулиганство.

 

”Искаха да ме изритат за дребно хулиганство. И всичко беше само за това, че веднъж в пристъп на ярост изритах така зверски една бариера, че я счупих”, не се срамува от пакостите си Сиана от ”Стъклен дом”.

 

Актрисата се изживялала като хулиганка и у дома. До 18-годишна възраст имала вечерен час, но след това почнала да го кара през просото.

 

”Веднъж се прибрах в 3 часа сутринта. Баща ми не ми отвори. Събудих съседите и през техния балкон, прескочих в нашия. Баща ми обаче пак не искаше да ме пусне вкъщи. Накрая се смили, заради кучешкия студ навън. Имахме си сериозен разговор на 4 очи”.

 

Колкото Радина е щура, толкова е и лесно ранима. Вероятно това се дължи на зодията й – в близначката Кърджилова се крият две жени, една от които реве за щяло и не щяло. По време на снимките на новия филм ”TILT” Сиана подлудила екипа с неспирния си рев.

 

”Пътувахме за снимки и си бях събула кецовете. Явор Бахаров слезе до някакво пътно магазинче и без да иска, ритнал единия кец. Не сме го видяли и той си останал на пътя. Когато пристигнахме, познайте – Радина без една обувка. Разплаках си – това е голяма драма”, осмива себе си младата актриса.

 

Снимачният екип й събрал пари, с които на следващия ден тя да си купи чисто нови кецове.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си