Скандалната миска Анита Мейзер: Ако си отида, искам чешма на мое име

„Получих съобщение на телефона си, че кръвните ми изследвания не са добри. Не съм и очаквала да са при цялата токсикация на организма ми, който едва ли скоро ще успея да изчистя, след като махнах спукания силикон. Но се усмихвам, защото никой не обича намръщени хора, нито пък да му се оплакват“, споделя скандалната миска Анита Мейзер под снимка, на която изглежда в топформа, отслабнала и с естествените си гърди, пише България Днес.
„Реших да съм добре поне на снимките, а какво ми е на душата и какво ми е здравословтото състояние никой не го интересува реално с микроизключения“, допълва Мейзер.
След като претърпя поредица от „изчистващи“ операции на гърдите и ги махна изцяло, бившата миска остана да живее в Щатите, като вече прави преходи е на крака.
„Мислих си за смъртта доста пъти. Ако Господ не ми беше изпратил ангелите и не бях получила помощ, сега вече щяхте да сте ме забравили. Но всеки, който влезе под земята, е жив в съзнанието само на онези, които са го обичали или мразели истински“, философства Анита. Тя дори мислила, ако смъртта я споходи, как би искала да си отиде от този свят.
„Искам моят прах да се разпръсне на местата, които обичам – около вода. Освен това реших, че искам да направят красива чешма от мое име за вас и всеки, който си напълни вода оттам, да си спомня за мен, да отпива от моите „минерални сълзи“, пише Мейзер. Тя мислила и за пейка в Морската градина на Варна. „И като седне някой да почине, да му е комфортно, а който ме мрази, да не сяда…“, завършва миската.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Скандалната миска Анита Мейзер: Ако си отида, искам чешма на мое име”

  1. Анита не е с естествените си гърди, а просто си смени имплантите. Мнаго куха лейка …

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си