Скрийте бръчките и умората с блестящи сенки (СНИМКИ)

Винаги сме подозирали, че красотата на холивудските звезди не е природна даденост. Сега обаче имаме доказателство – гримьорката на актрисите от култовия сериал „Сексът и градът” Саманта Уокър издава, че те имат доста недостатъци, но професионалистите като нея успяват да ги скрият от публиката.

 

 

Предлагаме ви кратка разходка зад кулисите със Саманта Уокър и цветна палитра от гримове.

 

 

Светъл нюанс за сенките под очите

 

 

Ако очите ви са хлътнали, сенките за очи трябва да са с леки светли оттенъци. Саманта не крие че именно такъв проблем има Сара Джесика-Паркър В помощта на подходящи тонове обаче визуално очите изглеждат по-големи и по-отворени. Нанесете сенките на клепачите от вътрешното ъгълче на окото към външното. „В средата на клепача нюансите трябва да по-светли, над линията на очната вдлъбнатина пък може да сложите един – два тона по-тъмни”, съветва Уокър.

 

Тъмни ъгълчета при раздалечени очи

 

 

Разстоянието между очите може да бъде намалено чрез нанасянето на по-тъмни сенки за очи в посока от външното ъгълче на окото до средата на клепача. Светлите нюанси пък може да използвате от средата на клепача до вътрешното ъгълче на окото. Спокойно може да си позволите и смесването на няколко цвята в средата на клепача.

 

Смесени цветове за приближени очи

 

 

„Разкрасяването при вас започва с нанасянето на малко коректор около вътрешните ъгълчета на очите. След това подчертайте тънко ръба на горните мигли с очна линия, като леко може да удебелите в крайните ъгълчета”, съветва Саманта. За да разделечите визуално очите, тя предлага да подберете меки тонове от сенките си и нанесете тънък слой от вътрешните ъгълчета на очите до средата на клепача. От средата към края на окото територията е запазена за по-тъмните нюанси. Нека цветовете се смесят, преливайки плавно в средата на клепачите. За вас е разрешено и да нанесете повече спирала на външните ъгълчета.

 

Плътна спирала за увиснали ъгълчета

 

 

За да повдигнете очите си и да ги накарате да изглеждат неустоимо тук тайната е в поставянето на сенки в посока нагоре и към външните крайчета. Нанесете очна линия близо до линията на горните мигли и смесете сенките по продължение на ръба на очната вдлъбнатина във външните й 2/3 по посока към външните краища на очите. Поставянето на плътна спирала за вас е задължително.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си