Славея Сиракова: Интелигентните хора ме разбраха!

„Написаното по темата беше моя лична инициатива“, това заяви Славея Сиракова по повод скандалния си статус, че й се повръща от майките на деца с увреждания, който предизвика лавина от негативни коментари срещу нея и семейството й в социалните мрежи, научи HotArena.
 
„Истината е, че беше много добре разбрано, и то от интелигентни и добронамерени хора“, продължи Сиракова пред „168 часа“ и добавя: „Извъртяха думите ми по изключително грозен начин, затова ще се въздържа от коментар“.
 
Въпреки това дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева успя да си навлече гнева на хиляди хора може би защото обстановката с майките на деца с увреждания се нажежава още повече. Критичните коментари срещу нея валяха, но и майка й не закъсня да я защити.
 
„Долу ръцете от дъщеря ми – яростно написа Раева. – Употребихте ли всички възможни клетви към Славея и семейството ми?! Изхвърлихте ли от собствените си тела?!“.
 
Тези думи обаче отново останаха неразбрани както очакваше семейството. Отново хиляди хора оплюха и Раева за изказването й.
 
Въпреки това шефката на федерацията по гимнастика се опита да оправдае щерка си, като изтъкна, че Славея от години обикаля и подпомага домове за изоставени деца и такива в неравностойно положение в някои градове на България и София:
 
„Отначало се връщаше много разстроена. После някак си го прие като нещо, което я правеше много полезна за тези Божии деца, и го правеше с огромно желание – обясни Раева. – Измисляше различни инициативи и им носеше различни неща, оставаше там, знаеше имената на някои от дечицата и историите им, разказваше ни с усмивка за тях и им се радваше искрено. Но не успя да прости на родителите им. Е, може и да не е права, но не успя да разбере тези родители“.
 
Славея все пак реши да  се извини: „Преди всичко се извинявам, че с последния си пост засегнах майки и родители, които неправилно са изтълкували думите ми или аз неточно съм изразила онова, което силно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за нормалното съществуване на вашите деца. За първи път ще напиша нещо, което съм премълчавала досега от деликатност и възпитание! Същото, което беше една от причините да напиша този пост. Откакто съм се върнала в България, не един път съм била инициатор и човек, който е подкрепял благотворителни каузи, свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един такъв дом човек може да види съвестните хора, които се грижат за тези деца като за свои… но там може да видиш безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили. Прочетох част от коментарите ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и семейството ми! В моя живот винаги е имало място за помощ и човечност към нуждаещите се. Това ме кара да се чувствам щастлива и полезна“.
 
Емоционалното й извинение обаче не пожъна огромен успех.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Славея Сиракова: Интелигентните хора ме разбраха!”

 1. За нейно оправдание и оправдание на ожесточената й майка, която се озъби в нейна защита, нека смятат, че не са разбрани. Истината е, че и двете са зли вещици!

 2. Долни мастии. От край време дъртата е такава, а ето че вече са отбор.

 3. Ентелегент

  Мда. Тя другата интелигентна е майка ти дето си снима провисналата 50-годишна трътка и я показва във ФБ.

 4. Тази госпожица, не беше ли известна със фамилното си име, и това, че се валяше с някакъв актьор от розовите филми? Въобще не би трябвало да има такива комплекси,изказването и отговаря на менталното и развитие, близко до амеба, че чак и майка инврещеше из Фейсбук в нейна защита. Когато наистина си интелигентен, като се нА.. Ереш, имаш достойнството да се извиниш и да си признаеш… А и изобщо какво се занимаваме с някаква девойка, известна с това, че е нечия дъщеря

 5. Любовницата на порно актьора и нейната зла майка да се скрият там, от където изпълзяха. И да се молят в тяхното семейство да не се ражда дете с увреждания. Тогава ще разберат мъката на майките с болни деца. Само много прост човек като тази кукувица може да си позволи да дели хората на интелигентни и неинтелигентни. Безсрамница.

 6. Маршата си е мърша – мирише отдалеч…. предава се по наследство.

 7. Славея , като родиш и ти едно болно дете , тогава на всички нас ще ни се ,, повръща от такава майка като тебе ,, !!!!!

 8. Aбе хора, каква е тази злоба към това момиче. Аз мисля, че смисъла на текста е съвсем друг. Не смятам, че иска да обиди майките. Всички им съчувстваме. Просто не може ъж благороден човек, да излъчва такава злоба
  Не съм позната на семейството

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си