Спенс разкри истината за майката на сина си Петра (Емоционално писмо +Скандален чат между двамата)

„Не без сина ми“
 
Тези четири думи накратко описват отвореното писмо, с което рапърът Спенс се обърна към медиите.
 
Изпълнителят бе обвинен от бившата си половинка и майка на 3-годишния му син Максим – Петра, в „домашно насилие“. Заведеното от нея дело бе спечелено безапелационно от Спенс, след като бе доказано, че рапърът никога не е посягал физически на бившата си, а „вербалните обиди“ са били просто част от творчеството му и не са били адресирани до нея.
 
Петра обаче не спря войната срещу рапъра, а продължи да обикаля медиите и да го злепоставя.
 
Това провокира и отвореното писмо на Спенс. Към писмото е прикрепил и няколко скрийншота от чат, в който Петра признава за новия си приятел и намеренията му да осинови детето на Спенс (вж в галерията по-долу).
 
Ето и емоционалната му изповед:
 
„Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца и когато си баща, това освен най-голямото щастие на света, е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон…
 
Едни хора ми казаха, че Спенс е “най-лошият” човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропуквайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях. Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно и с лекота ги превръщаш в “пасквилчета” по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.      
 
Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за “домашно насилие“ по думите й, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно. Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е “вербално насилие”, изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство.
 
И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение. Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен и по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея.
 
Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкия ни син – Максим Найденов, въпреки че аз никога не съм оспорвал това майката да ги упражнява. Единственото, за което съм настоявал, е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни.
 
Целта е ясна –  да бъда тотално очернен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител. Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите със сина ми. Пределно ми е ясно и като отговорен баща съзнавам, че дете на 3-годишна възраст има нужда много повече от майка си и аз не го оспорвам. Все пак повече от всичко искам синът ми да е щастлив.
 
Удобно забравено от г-жа Вълчева е и обстоятелството, че когато бяхме в добри отношения, аз взимах Максим и прекарвахме време само двамата и се грижех почти изцяло за него. Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света. Да ми се дават само за по 2 часа да видя детето си през деня и то в присъствието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано неприемливо за мен.
 
Още повече, когато това се случва веднъж на два-три месеца. Услужливо не се споменава името на новия й авер – пловдивския бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам: Вярно ли е, че г –жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през м. май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?
 

HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

12 thoughts on “Спенс разкри истината за майката на сина си Петра (Емоционално писмо +Скандален чат между двамата)”

 1. Човек, който прави деца тук и там, нито е за уважение, нито е читав. Проблемите са много, когато се получи толкова лоша енергия в двама души, но най тъжното е, че децата страдат. А защо има жени, които се пънат да раждат на разведени боклуци и после те са в графа бивша не е ясно.

  1. Най-странното е, че не го е срам да си каже, че жена му е купила къща. Ами ще я плащаш ве, как няма. Нали я ползваш. Не е читав. Помияр.

 2. Жената изтеглила кредит да купи семейна къща. Той си водел държанките там да му духат.
  Много ясно, че ще го зареже жената и ще си гледа детето. Тя плаща кредита, за къщата, в която той живее. И как този мухльо има смелост да я плюе.
  Дано е свестен мъжа, който е намерила. Дано се грижи за нея и детето й. Не виждам нищо нередно, че е починала жена му. Но виждам много нередно в повдението на бг звездата. Засрами се, Спенс. Плащай къщата и и целувай краката ма Петра. Рядкост са такива жени.

 3. Едно вярно нещо виждам тук. Правилно му е казала Петра – той е долна ковра като новата си.

 4. Няма такъв боклук. От години го знам. Жена му докато беше бременна, предлааше срещи а приятелката ми. Аа защо не потърсихте мнението а жената. Все оак тя му гледа детето и кредита за къщата му плаща.

 5. Аз не разбирам как веднъж жена не погледне през очите на баща си. Аз съм разведена и отглеждам също дете. За мен когато тръгнеш по медии и близки да оплюваш бащата на детето си, плюеш по собственият избор точно той да е баща на детето ти / т.е. плюеш по себе си/. За мен бащата има не по-малко право да вижда детето си от майката, все пак детето носи в себе си и него не само Вас майки. И не на последно място, нека не се заблуждаваме, че в България страшно много жени злоупотребяват с правилото, че по причумция детето е собственост на майката. Докато разсъждават така жените, ще гледаме много нещастни деца. В заключение искам да отбележа – не познавам Спенс и никога не съм го виждала.

 6. Мили БГ мъже, докато се биете в гърдите, правите на големи мачовци и мисленето и отношението ви към жените е, че по презумпция всички са курви и стават само за едно, докато се отнасяте грубо с тях …..ами такива ще са ви сценариите в живота – събирате се за малко забавление, но жената вижда лошото отношение и си тръгва!!! И вие оставате сами! После като мине младостта почвате да се жалвате че сте сами! Ами такива ще сте! ЖЕНА СЕ ПЕЧЕЛИ И ЗАДЪРЖА С ОТНОШЕНИЕ
  ГРИЖА И ДОБРОТА!!! Никоя не бяга от добро, нали….

 7. Съжалявам, но за мен скрийншотовете само потвърждават, че решението на съда е правилно. От тях се вижда един нагъл, безочлив, комплексиран и абсолютно безотговорен мачо, който е живял на гърба на жената Петра и който иска да използва сина си с нея за собствени ползи и изгоди. Браво на съда! Браво и на куража и моралната сила на майката на детето, че е намерила сили и друг човек до себе си, за да осигури на детето си нормален живот, какъвто всяко дете заслужава! Колкото по-малко този субект общува с детето, толкова по-добре за него. И дано, все пак, един ден да разсъди и да загърби егото си и развалата си, за да покаже на сина, какво е да си добър и истински мъж и баща. А, дано, ама…

 8. Знам ги и двамата, купиха къща в селото. Тя е много хубава, работлива и усмихната жена, все го гледаше в очите и искаше да му угоди. Разхождаше детето и 2 ловни кучета, докато той не загуби едното в гората. Такова му е отношението към всичко. Грубо, небрежно. Виждам го и с новата му. Не може да стъпи на малкия пръст на Петра. Цялото село ги говори – как я доведе в къщата, която Петра купи. Като минават с колата си крият лицата. Тъжно ми е много за жена му и детето. Детето му е удрало кожата. Как му позволи сърцето…

 9. Морално ли

  Голямо падение е да правиш скрийншотове от лична кореспонденция. Още повече като нарочно оставиш името и снимката на жената. На този жена, която, може би, някога си обичал (дано, щом си направил дете), на жената, която днес отглежда твоето дете. Няма нищо мъжко в това се опиташ да изложиш жена, с цел да погалиш раненото си его или самочувствие.

  Това далеч не те прави по-пич, напротив. Прозира несигурност и носталгия по изгубената любов. И не излагаш нея. Излагаш само себе си.

  Да си достоен мъж, означава да запазиш достойнството и на тази отсреща, особено щом тя е жената, която е родила и отглежда сина ти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани