Сузанита на 30 години ще бъде робокоп! Започнаха да я бодат с инжекции за лицеви подобрения още на 15 години

Сузанита е решила да вземе всичко от живота на 15, без да мисли за последиците и това как ще й се отразят след още 15-ина години, видя HotArena.
 
Малката се фука вече със силикон в гърдите и инжекции хиалурон в джуките. Нищо чудно и скулите да й моделират с игли и течности. Родителите й изобщо не я спират в тъпите й приумици и няма нито един човек, който да я убеди, че на тази крехка възраст няма нужда от подобрения.
 
Истината била, че малката все още не се е развила достатъчно, за да прилича на жена. Поради това й се налагало да бърза да остарее, че да се котира достатъчно добре на музикалния пазар, както и секси имиджа си, който се опитва да наложи.
 
Вещи в сферата с подобренията обаче прогнозират, че все някога тези неща ще й се отразят пагубно. На 30 години, например, ще изглежда много по-стара отколкото действително ще бъде. ”А представете си щом сега е склонна на това, какво ще свърши в следващите няколко години. Вероятно след години и пластичната хирургия ще бъде безсилна да порпави щетите от бурната й младост”, споделят още те.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Сузанита на 30 години ще бъде робокоп! Започнаха да я бодат с инжекции за лицеви подобрения още на 15 години”

 1. нещо луната и свети

  няма ли да и свалите коста надолу, знаете, че може… така не ме кефи с тая луна на главта и свети като се попоти

 2. Пепа Илиева

  Имам един въпрос? Аз доколкото знам, Сузанита е от турски произход. Защо се занимавате с нея?

 3. Пепа Илиева

  Ако кажеш циганин, е обидно, защото още от византийско време така са наричали хора, които са смятали за ерес и за нисше стоящи. Ром е официалното и не изразяващо обида название на представител на този етнос. Ромите произхождат от Индия, като поради начина си на живот три групи се преселват да живеят извън Индия. Аз в свободното си време чета новини, както и такива сайтове, и ми направи впечатление, че се пише за момиче Сузанита, тинейджър, която проституирала, изглеждала обезобразена, била наркоманка, и била пошла. Поразрових се в интернет и разбрах, че това момиче било певица, а не такава, за каквото я представиха и се озадачих. Прослушах песните и и видях, че пее срещу липсата на ценностна система, а това не е лошо. После разбрах, че е дъщеря на известен изпълнител, и ми стана ясно, че да бъдеш певец и артист е наследствено при нея, което също не е лошо. След това разбрах, че такива сайтове всъщност били форум на различните етноси. И от цялата работа стана ясно, че такива сайтове пишат..

 4. Пепа Илиева

  неверни неща, а форумът подкрепя това с неправилен стил на изказване /грамотността няма да коментирам/. От всичкото нагоре не е станало ясно, че Сузанита е от турски произход и по логиката на форума, тя трябва да бъде коментирана само от турци. Аз повече няма да чета такива сайтове, защото написаното в тях не е истина, не споделям мисленето, че всеки етнос трябва да гледа само себе си и да не общува с другите етноси, да не говорим, че такъв форум дори не знае кого обсъжда, а за това, че обижда сам себе си. не ми се мисли. Иначе съм българка на повече от 40 г., и държа на човешкото, т.е. на ценностите.

 5. Не съм светила, сама си ги е признавала в интервюта. Че си някоя отчаяна женица, в чийто живот не се случва нищо интересно и този спор е някакво явление за теб, е очевидно. Сигурно си много смачкана от живота, но ме съмнява да си жена над 40, защото хората на тези години си имат ангажименти. По- вероятно е да си някакъв пръдлив тинейджър с гнойни пъпки, за когото да защитава сузанита, е мисия на живот или на смърт. Стига ни занимава със скапаното си съществуване и върви да мастурбираш на твоята идолка.

 6. Пепа Илиева

  Ако тя беше казала такива неща публично, родители те и щяха да бъдат в затвора, а тя- в социален дом.

 7. Пепа Илиева

  Та каза само, че 80 % от тинейджърите, които познава, правят секс. Това е всичко, което тя каза.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си