Светлана Василева се посвети в христовата вяра

Мис Плейбой Светлана Василева се посвети в христовата вяра вчера. Изкусителката получи първото си тайнство, което я приобщи към християнството в манастира ”Света Мина” до София.

 

Светлана в ролята на кръстен младенец се очисти от греховете, натрупани до кръщението.

 

Свещеникът на ”Свети Мина” миропомаза плейбойката, като направи малки кръстчета на челото, гърдите и ръцете й с осветен елей. По този начин освети ума, чувствата и волята й. 

 

Божият служител отряза и от косите на новопокръстената Светлата. Този ритуал означава, че Светлана вече става рабиня божия.

 

Кръщелница на Василева стана приятелката й Мария. Изборът на кръстник е особено важен, тъй като занапред той се счита за духовен родител на кръстения.

 

”Отецът ни прочете и лекция по вероучение за това какви трябва да бъдем, в какво трябва да вярваме. От него научих, че с кръщението ми вчера Господ изкупи всичките ми грехове, направени от раждането ми досега. Занапред обаче каквото направя, аз ще плащам за него, ако е грешно”, разказа пред HotArena.net Светлана.

 

”В следващите дни ще отида до ”Свети Мина” в ранни зори, за да отключа църквата и така да отключа и късмета си”, добави тя. 

 

След кръщенето Светлана почерпи най-добрите си приятелки, сред които гримьорката Аделина Цанева и модела Велислава Иванова в пицарията на кръстницата Мария – ”Pippo”. От нея Василева получи златно кръстче с черна кожа и черна рокля.

 

”Събрахме се само жени. Но празникът не беше празник докрай, тъй като мъжът на мечтите ми Иван бе зает с делата си и не е присъства на кръщенето”, каза още Светлана.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Светлана Василева се посвети в христовата вяра”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си